ΑΕΛ

Κοτσόλης:"Θέλω να επανέλθω στην Εθνική"

Κοτσόλης:"Θέλω να επανέλθω στην Εθνική"
Κοτσόλης

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδος εξέφρασε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Στέφανος Κοτσόλης

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μάθημα στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έτσι ώστε να δουν τα λάθη τους κυρίως στον επιθετικό τομέα και να τα διορθώσουν.
Ο τεχνικός των "Βυσσινή" έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι στις δυο πρώτες αγωνιστικές έχουν κρατήσει το μηδέν όντας η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

Παρόλα αυτά ο Ουζουνίδης έχει παράπονα από την επιθετική συμπεριφορά αφού η ομάδα του δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ ο Τσίγκας δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοση του ότι μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο αυτή την στιγμή.

" θέλω να επιστρέψω στην Εθνική"

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Εξέδρα ο Στέφανος Κοτσόλης μίλησε για την άσχημη περσινή σεζόν που έκανε, όπως και για τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

" Η περσινή σεζόν τελείωσε κάπως άδοξα για εμένα αφού τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα σχεδιάσει, φέτος όμως θέλω να δουλέψω απερίσκεπτος και να βοηθήσω την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της, και μέσα από αυτούς να αναδειχθώ και εγώ".

" Ο κύριος στόχος μου είναι μέσα από τις καλές εμφανίσεις να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του Ότο Ρεχάγκελ και να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι πολύ υποτιμημένος αλλά αν τον πιστέψεις έχει μεγάλες δυνατότητες".










TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ