ΑΕΛ

Ουζουνίδης: "Θέλω το 100% σε κάθε ματς"

Ουζουνίδης: "Θέλω το 100% σε κάθε ματς"
ουζουνιδης

Το 100% υπογράμμισε πως θέλει από τους παίκτες του ο Ουζουνίδης που εξέφρασε εμπιστοσύνη στο υλικό της ΑΕΛ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
"Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Και είναι δύσκολο κυρίως γιατί ο Αστέρας προέρχεται από ήττα στην πρώτη αγωνιστική, παίζει το πρώτο φετινό ματς στην έδρα του και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από την ποιότητα που έχει ως ομάδα και τη δύναμη με την οποία περιμένουμε να μπει στο παιχνίδι. Γι αυτό και εκτός από τακτικά στοιχεία θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στην ένταση του αγώνα. Δουλέψαμε καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Θέλω από τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα. Ίσως να μην είναι αρκετό για να κερδίζουμε πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές θα φτάνει για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στη δουλειά που κάνουμε και θεωρώ ότι θα βγει μέσα στο γήπεδο", ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη ενώ αναφορικά με τους τραυματίες τόνισε:

Για τον Βενετίδη: "Έχει δουλέψει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και κρίναμε χθες ότι μπορούμε να τον προφυλάξουμε σε μια προπόνηση. Σήμερα τον περιμένω να μπει κανονικά".



Για τον Μπένζα: "Το πρόβλημα που έχει στο ισχιακό νεύρο είναι κάτι που δεν σου επιτρέπει να προσδιορίσεις με μεγάλη χρονική ακρίβεια την περίοδο της αποκατάστασης. Από το ιατρικό τιμ γίνεται ό,τι καλύτερο, αλλά παίζει ρόλο και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά ο κάθε οργανισμός. Είναι και ο ίδιος πολύ στενοχωρημένος γιατί έβγαλε χωρίς πρόβλημα ολόκληρη την προετοιμασία και όταν έφτασε η στιγμή των επίσημων αγώνων δεν μπορεί να παίξει".



Για τον Ζουράφσκι: "Τις τελευταίες ημέρες άρχισε να μπαίνει και στο γήπεδο με χαλαρό τρέξιμο προσπαθώντας κάθε φορά να κάνει και κάτι παραπάνω. Αν όλα πάνε καλά από Δευτέρα θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες δε νιώθει πόνο ή ενόχληση.

Σε καμία περίπτωση δεν πιέσαμε τον Μάτσεϊ για να προλάβει την 1η αγωνιστική. Απλά η ζημιά δεν φάνηκε με την πρώτη, παρά μόνο με τη δεύτερη μαγνητική, η οποία έδειξε μια πολύ μικρή θλάση. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε τη συμμετοχή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή για ένα-δυο ματς με κίνδυνο να τον χάσουμε για περισσότερα. Το είπα και άλλη φορά ότι οι τραυματισμοί των δύο αυτών παιδιών δεν είναι σοβαροί, αλλά είναι ύπουλοι και γι αυτό χρειάζεται προσοχή".



Για τον βαθμό ετοιμότητας του Λοράν Ρομπέρ δήλωσε: "Είναι αρκετά πίσω ακόμα. Την τελευταία εβδομάδα δούλεψε καλά και έκανε κάποια έξτρα κομμάτια προπόνησης. Το αν χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα. Εκτιμώ ότι θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα σε κάποιο αγώνα".


Αναφορικά με τα πλάνα του έχει για το ματς με τον Αστέρα ο Έλληνας τεχνικός, υπογράμμισε: "Ο αντίπαλος έχει ποιότητα και καλό ρόστερ. Όταν μια ομάδα προέρχεται από ήττα προσπαθεί με περισσότερο πάθος και δύναμη για τη νίκη. Η συγκέντρωση είναι το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχουμε την Κυριακή, όπως επίσης και να παρουσιαστούμε το ίδιο αποφασιστικοί με τον αντίπαλο. Κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε: "Έχω καταλήξει στο σχήμα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα ξεκινήσω ο Σολάνο, ο οποίος αύριο αναμένεται στην Ελλάδα από το Περού. Ενδεχομένως υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Θρασύβουλο. Γενικά δεν έχω κόλλημα με συστήματα. Φιλοσοφία μου είναι ότι πρέπει να έχει την ευελιξία και να προσαρμόζεται κάθε φορά, ώστε να περιορίσεις τις δυνατότητες του αντιπάλου και να μεγιστοποιήσεις τις αδυναμίες του".

Αναφορικά με την πρόοδο της ομάδας του ο τεχνικός της ΑΕΛ, σχολίασε: "Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα βλέπω. Πιστεύω στην ομάδα συνολικά, αλλά και στους παίκτες ατομικά. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο που θα που θα δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλω σε κάθε ματς να φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί θα ξέρουμε ότι δώσαμε ό,τι είχαμε".









TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ