ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ πλησιάζει στο μεγάλο λιμάνι, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον 25χρονο εξτρέμ να υπογράφει εντός των προσεχών ημερών στον Ολυμπιακό.

Την ώρα που οι Πορτογάλοι επιμένουν πως η Μπενφίκα πολιορκεί ασφυκτικά για να αποκτήσει με το... αζημίωτο τον Αντρέα Σάμαρη , ο Ολυμπιακός κινείται για τον Τζίμι Ντουρμάζ και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά θα πετύχει το deal.

Η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο Σουηδό winger της Γκεντσλερμπιρλιγκί ήταν στις 20 Ιουνίου όμως μετά από ένα μακροχρόνια φλερτ δεν επήλθε η συμφωνία, με τον μάνατζερ του παίκτη να ανεβάζει ξαφνικά τις οικονομικές του απαιτήσεις και τον Ολυμπιακό να αποσύρεται επίσημα από τη διεκδίκησή του στις 24 Ιουλίου.

Φαίνεται όμως ότι η περίπτωση του δεν έπαψε να απασχολεί τους Πειραιώτες, που δέκα ημέρες πριν τη ληξη της μεταγραφικής περιόδου κινούνται εκ νέου δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι για να τον κάνουν δικό τους.

"Συμφώνησε με Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός" , αναφέρουν την Πέμπτη τουρκικά δημοσιεύματα και όλα δείχνουν πως από τη στιγμή που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Επίσημα ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει για τη συμφωνία με τον διεθνή Σουηδό άσο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ