ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ξανά για Σάμαρη και Μπενφίκα οι Πορτογάλοι

Ξανά για Σάμαρη και Μπενφίκα οι Πορτογάλοι
Σάμαρης INTIME SPORTS

Με τον Ανδρέα Σάμαρη ασχολούνται ξανά τα πορτογαλικά ΜΜΕ και την Πέμπτη (21/8) κάνοντας λόγο για συμφωνία που είναι έτοιμη να υπογραφεί.

Τις τελευταίες τρεις με τέσσερις ημέρες το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη χρησιμοποιείται έντονα από τον πορτογαλικό Τύπο, τοποθετώντας τον μέσο του Ολυμπιακού στους μεταγραφικούς στόχους της Μπενφίκα. Έτσι και την Πέμπτη (21/8) ο 25άχρονος άσος συνεχίζει να απασχολεί με νέες, ωστόσο, λεπτομέρειες.

Πλέον το ποσό που προσφέρει η Μπενφίκα, πάντα σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έχει αυξηθεί από τα 8 στα 9 εκ. ευρώ κάτι που σημαίνει πως η μεταγραφή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Σάμαρης είναι πρώτος στόχος του Ζόρζε Ζεζούς ο οποίος ζητά επίμονα την απόκτηση του για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, αφού ουσιαστικά (όπως και με την περίπτωση Μανωλά) επαναλαμβάνονται οι ίδιες πληροφορίες λίγο αλλαγμένες κάθε φορά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού (Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης) βρίσκονται στο... ραντάρ ξένων ομάδων γιατί έχουν εικόνα τους από το Μουντιάλ και συνήθως από κάτι τέτοιες διοργανώσεις (όπου κοντράρονται μεταξύ τους οι κορυφαίοι παίκτες), βγαίνουν και οι πιο σπουδαίες μεταγραφές.

Υπομονή λοιπόν γιατί εκεί στα τέλη Αυγούστου υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ