ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συμφώνησε με Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός"

"Συμφώνησε με Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός"

Στον Ολυμπιακό στέλνουν για ακόμη μία φορά τον Τζίμι Ντουρμάζ οι Τούρκοι υποστηρίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας τα βρήκαν με την Γκεντσλερμπιρλιγκί!

Θεαματική ανατροπή στο σίριαλ με την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Σουηδού διεθνή εξτρέμ, την οποία αποδέχθηκε η Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ο 25χρονος άσος είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς είχε συμφωνήσει με την Γκεντσλέρ στα 2.000.000 ευρώ, ωστόσο η μεταπήδηση του δεν έγινε πράξη λόγω της άρνησης του παίκτη.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ανήκουν στο παρελθόν αφού ο Ντουρμάζ ήδη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του έχοντας αποδεχθεί τη νέα βελτιωμένη προσφορά.

Ο Ντουρμάζ είναι ένας εξτρέμ που δύναται να κάνει τη διαφορά. Με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και σουτ-δυναμίτη. Αριστεροπόδαρος και παίζει κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Μπορεί, όμως, να αγωνιστεί και δεξιά, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.

Γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1989 στο Έρεμπρο, αλλά με τουρκική καταγωγή, είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ύστερα από δύο σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Γκεντσλέρ. Τη σεζόν 2013/14, είχε 6 γκολ σε 32 συμμετοχές στο τουρκικό Πρωτάθλημα, όλες ως βασικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ