ΞΑΝΘΗ

Κεχαγιάς:"Αναλαμβάνω κανονικά"

Κεχαγιάς:"Αναλαμβάνω κανονικά"
Κεχαγιας

Μόνιμη λύση στον πάγκο της Ξάνθης θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς όπως ανέφερε σε δηλώσεις του

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το "δέσιμο" του με την ομάδα και τις πρώτες του σκέψεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. "Αναλαμβάνω κανονικά την ομάδα. Θα προσπαθήσω να περάσω στους παίκτες κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου.

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να διορθώσω προσωπικά, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Είμαι 20 χρόνια στην Ξάνθη, πριν ακόμα και από τον κύριο Πανόπουλο, και αισθάνομαι μέρος της ψυχή τε και σώματι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι αλλαγές σκοπεύει να κάνει στην Ξάνθη, είπε:" Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, σημαίνει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Θα μιλήσω με όλα τα παιδιά για να τους βοηθήσω τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Τους αντιμετωπίζω όλους με το ίδιο μάτι και σε όλους θα επικεντρώσω το ενδιαφέρον μου. Σημασία έχει να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο εντός και εκτός γηπέδων".

"Υπάρχει αξιόλογο υλικό"

Τέλος αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ στα Πηγάδια και υποστήριξε ότι το υλικό της Ξάνθης είναι αξιόλογο.

" Η τύχη τα έφερε ώστε την πρώτη φορά που ανέλαβα την ομάδα να αντιμετωπίζουμε στο πρώτο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και τώρα, τη δεύτερη φορά, την ΑΕΚ. Ελπίζω να παρουσιάσουμε στον αγώνα την εικόνα που πρέπει.

Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει με την αλλαγή προπονητή. Υπάρχουν γερές βάσεις, το υλικό που έχουμε είναι αξιόλογο και νομίζω πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλή".













TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ