ΞΑΝΘΗ

Ανοιχτή επιστολή στην ΚΕΔ για Ζωγράφο

Ανοιχτή επιστολή στην ΚΕΔ για Ζωγράφο
Ζωγράφος

Ανοιχτή επιστολή στην ΚΕΔ για τον διαιτητή Ζωγράφο έστειλε η Ξάνθη και διαμαρτύρεται για τον ορισμό του σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η ακριτική ΠΑΕ με ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Ψυχομάνη και η οποία κοινοποιείται ακόμη στον διαιτητή Ζωγράφο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, κ. Κομπότη, απαιτεί όπως αναφέρει να μην ευνοήσει καμία ομάδα και να σφυρίξει όσα βλέπει ενώ καλεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ να υποστηρίξει την επιλογή αυτή και να παραβρεθεί στο παιχνίδι.
Μάλιστα καταλήγoντας αναφέρει ότι από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση του αγώνα το βίντεο θα είναι στην διάθεση του. Πιο αναλυτικά η επιστολή:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔ Κο ΨΥΧΟΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ: Κο ΖΩΓΡΑΦΟ Ko KOMΠΟΤΗ – Πρόεδρο Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αξιότιμε Κε Ψυχομάνη, Στα τελευταία 3 παιχνίδια της ομάδας μας, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και αυτό με τον Λεβαδειακό, ορίσατε να μας διαιτητεύσει 2 φορές ο Κος Ζωγράφος.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την απόφαση σας αυτή. Έχουμε όμως την απαίτηση:

1. Ο Κος Ζωγράφος να μην κλείσει καμία από τις δύο ομάδες στην περιοχή της με τα σφυρίγματα του.

2. Να μην ανακόπτει την ανάπτυξη των 2 ομάδων με τα σφυρίγματα του

3. Να τηρήσει τον πειθαρχικό έλεγχο 4. Να μην ευνοήσει καμία ομάδα και να σφυρίξει αυτά τα οποία βλέπει αυτός και όλη η Ελλάδα.

Τέλος σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε την επιλογή σας αυτή, με τον ορισμό του Κου Ζωγράφο για 2η φορά σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας μας και να παραβρεθείτε στην αναμέτρηση Λεβαδειακού – SKODA ΞΑΝΘΗ. Σας ευχαριστούμε, Για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Υ.Γ. Το παιχνίδι, όπως γνωρίζετε, δεν πρόκειται να καλυφθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση αλλά θα μαγνητοσκοπηθεί για την αναπαραγωγή στιγμιότυπων όπως συνηθίζετε. Ως εκ τούτο το βίντεο του αγώνα θα είναι στην διάθεση σας και όχι μόνο.




















TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ