ΞΑΝΘΗ

Νέος προπονητής ο Κεχαγιάς

Νέος προπονητής ο Κεχαγιάς
Κεχαγιας

Ο Νίκος Κεχαγιάς αναλαμβάνει ξανά το δύσκολο έργο να βγάλει την Ξάνθη από το τούνελ στο οποίο έχει εισέλθει μετά τις τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης των Θρακιωτών ήταν στο τιμόνι της ομάδας και πέρυσι με βοηθό του μάλιστα τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο τέλος της περιόδου και τους οδήγησε στην εξασφάλιση της παραμονής. Συνολικά πέρυσι ο Νίκος Κεχαγιάς κάθησε στον πάγκο σε 7 παιχνίδια με απολογισμό 2 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 2 ήττες.
Η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Εμίλιο Φερέρα ο οποίος πληρώνει το μάρμαρο για τις ήττες από Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Μάλιστα σε αυτήν δεν παραλείπει να δώσει συγχαρητήρια στον Ζωγράφο για τη διαιτησία του αν και προσθέτει ότι τις ίδιες ακριβώς θέσεις θα είχε πάρει αν ξαναγινόταν το παιχνίδι. Πιο αναλυτικά:

« Λύθηκε η συνεργασία με τον EMILIO FERRERA. Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ.

2. α) Συγχαρητήρια στο διαιτητή ΖΩΓΡΑΦΟ που απένειμε τη δικαιοσύνη.

β) Αν ξαναγινόταν το παιχνίδι τις ίδιες ακριβώς θέσεις θα παίρναμε για την εκλογή του συγκεκριμένου προσώπου, που θα ήταν η δεύτερη φορά στα τρία παιχνίδια, που θα διαιτήτευε την ομάδα μας.

3. Συγχαρητήρια στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ για την νίκη του





».

Δυσάρεστα νέα για Μπάρκογλου

Στα αγωνιστικά εξάλλου δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Μπάργκολου που υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου μήνες, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα.

Eνόψει έτσι του δύσκολου αγώνα με την ΑΕΚ ο νέος τεχνικός της Ξάνθης ευελπιστεί ότι θα έχει στην διάθεση του τον Φλίσκα ενώ επανέρχεται ο Γιουρασόφσκι που εξέτισε την ποινή του.








TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ