ΗΡΑΚΛΗΣ

Κατσαμπής: "Να πάρουμε την πρόκριση"

Κατσαμπής: "Να πάρουμε την πρόκριση"
Κατσαμπής

Η πέμπτη συνεχόμενη νίκη και η αγωνιστική άνοδος έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του "Γηραιού"

Ο Τάσος Κατσαμπής ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Ηρακλή με αφορμή τη νίκη επί της Ξάνθης τόνισε: "Μας έφυγε το άγχος και τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΠΑΣ Γιάννινα, να πάρουμε την πρόκριση και να κάνουμε, καλές γιορτές".



Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την ακριτική ομάδα είπε: "Όποιος θα έβαζε το γκολ πιστεύω ότι θα κέρδιζε. Η Ξάνθη ήταν ακίνδυνη. Στο δεύτερο μέρος μπορεί να είχε την μπάλα αλλά δεν μας δημιούργησε προβλήματα. Δικαιούμασταν ένα γκολ και το πετύχαμε.

Θα μπορούσαμε να ήμαστε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί, αλλά όπως και να έχει μετράει το αποτέλεσμα"

, ενώ όσον αφορά με το θέμα της ανανέωσης του είπε: "Μου είπαν να περιμένω για λίγο".



Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του "Γηραιού" στάθηκε επίσης και στη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών της ομάδας λέγοντας: "Έδειξαν με την παρουσία τους ότι δεν φάνηκαν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα. Είναι ευχάριστο να βλέπεις νέους παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Είχαν ωριμότητα και μας βοήθησαν, όπως θα μας βοηθήσουν πιστεύω και στο μέλλον", κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Ηλίας Πουρσανίδης συμπληρώνοντας:

"Κέρδος πέρα από τους βαθμούς είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι το μέλλον του Ηρακλή. Αυτές είναι οι μεταγραφές του Ηρακλή", ενώ για τη νίκη επί της Ξάνθης και την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας είπε: «Πιστεύαμε και πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Το βλέπαμε όλοι μας, ότι είχαμε δυνατότητες. Μας στήριξε και ο κόσμος και αυτό είναι σημαντικό. Δεν χάσαμε την πίστη μας και αυτό έχει σημασία. Είναι περίπου η θέση που θέλαμε και τώρα μπορούμε να δούμε διαφορετικά το πρωτάθλημα".



Όσο τέλος για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα είπε: "Είναι ένας στόχος, είναι ένας τίτλος".



Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας που ξεκίνησε στις 12:00 και μαζί με αυτή η μίνι προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Καυτανζόγλειο.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λαβάλ, Πρίττας, Δρούγας, Περπερίδης και Μαυρογενίδης. Θεραπεία έκανε ο Παπαζαχαρίας ενώ ο Γιάντσης ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Η αποστολή


Η αποστολή της ομάδος του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα όπως την αποφάσισε ο Σλοβάκος τεχνικός του "Γηραιού", Γιόζεφ Μπουμπένκο, αποτελείται από τους: Κατσαμπή, Σουλίδη, Πουρσανίδη, Παπαδόπουλο, Ιωαννίδη, Καπετάνο, Διαμαντίδη, Γεωργιάδη, Παπαστεριανό, Αλέκου, Αμπάρη, Κατεργιαννάκη, Ασλανίδη, Μπιλίσκοφ, Σνάουτσνερ, Ρίβας, Ερέρα και Φορτούζι.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το πρωί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Συμμετοχή σε ημερίδα



Την Τετάρτη και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του 10ου Γυμνασίου Καλαμαριάς (έναντι Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας) εκδήλωση-ημερίδα με θέμα "Η κοινωνία του ποδοσφαίρου: Πρότυπα συμπεριφοράς και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις", υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Καθηγητών του συγκεκριμένου σχολείου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα συνομιλήσουν με τους μαθητές των ΤΑΔ και ΕΤΑΔ επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τις ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης. Η ΠΑΕ Ηρακλής θα εκπροσωπηθεί από τον Γυμναστή Φυσικής Αγωγής, Θεόδωρο Ελευθεριάδη και τους ποδοσφαιριστές της Δημήτρη Μαυρογενίδη και Σάκη Πρίττα.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ