ΗΡΑΚΛΗΣ

Καπετάνος: "Δικαιώθηκα"

Καπετάνος: "Δικαιώθηκα"
Καπετάνος Κώστας

Ο Καπετάνος αποδεικνύει τον αλτρουϊσμό του

"Όλοι μαζί τα καταφέραμε. Εγώ έβαλα το γκολ, ο Γιώργος έκανε τη σέντρα και όλα τα παιδιά προσπάθησαν για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντική και την χρειαζόμασταν", που έδειξε να ασχολείται ήδη με το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννενα για το Κύπελλο: «Πρέπει τώρα να περάσουμε στο Κύπελλο. Παραμένει ένας στόχος και είναι εφικτός για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, πρέπει όμως να είμαστε το ίδιο σοβαροί"

Αναφορικά με το γκολ που σημείωσε είπε: "Είναι μία δικαίωση", και πρόσθεσε: "Η δουλειά που κάνεις βγαίνει στο γήπεδο" ενώ τέλος όσον αφορά τον πανηγυρισμό είπε: "Ήταν για το μωρό" κι αυτό γιατί ο αδερφός του Παντελής, έχει αποκτήσει εδώ και είκοσι μέρες πλέον έναν γιο ο οποίος θα ονομαστεί μάλιστα Γιάννης.

Από την πλευρά του ο Μίροσλάβ Σνάουτσνερ που ήταν αναμφίβολα από τους κορυφαίους του Ηρακλή ειδικότερα με την άμυνά του πάνω στον Γαρπόζη είπε: " Σημασία έχει που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου. Αυτό έπρεπε να κάνω. Όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Όλοι βοήθησαν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας", ενώ για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννενα είπε: "Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση για να κάνουμε καλές γιορτές".


Η πρωινή προπόνηση



Μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τον Ηρακλή στην οποία οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη έκαναν πρόγραμμα χαλαρώματος, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πρίττας, Δρούγας, Περπερίδης και Μαυρογενίδης, με τον τελευταίο να ξεκινάει ελαφρύ τρέξιμο. Θεραπεία έκανε ο Παπαζαχαρίας, ενώ ο Γιάντσης ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Απών από την προπόνηση ήταν επίσης ο Παπαποστόλου, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του. Για αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 12:00 στην Μίκρα.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ