ΗΡΑΚΛΗΣ

Δέντσας για τρία χρόνια

Δέντσας για τρία χρόνια
Δέντσας, ΟΦΗ, Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Τάσος Δέντσας αφού οι "κυανόλευκοι" έχουν αποσπάσει την υπογραφή του μέχρι το τέλος της χρονιάς μέσου του ΟΦΗ με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του.


Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να λάβει χώρα στην διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, το πιο πιθανό μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη.

Εκτός της απόκτησης πάντως του Δέντσα που θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη για τον Ηρακλή, και είναι η δεύτερη μετά από αυτή του Μάριαν Αλιούτα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένουν πάντα να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας και τον Ιονέλ Γκανέα της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Παρόλα αυτά όμως ακόμα στις τάξεις της ΠΑΕ δεν γνωρίζουν την οριστική εξέλιξη με την περίπτωση του.

Στην Μίκρα περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την οριστική απάντηση της Ντιναμό αλλά και του ίδιου του παίκτη αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το ξεκάθαρο.

Οι ενδείξεις δείχνουν να είναι υπέρ του Ηρακλή και ίσως σήμερα ή ακόμα και αύριο να ανακοινωθεί ακόμη και η απόκτηση του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάρι Γουίλιαμς που διατηρεί τα δικαιώματα του Γκανέα στην Αγγλία με δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Πέμπτης με την Τότενάμ για το Κύπελλο UEFA τόνισε ότι ο Ρουμάνος επιθετικός θέλει να φύγει από τη Ντιναμό. Από την πλευρά της η Ντιναμό δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Γκανέα να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ρουμανική ομάδα και ίσως αυτό να αποτελέσει τον ισχυρότερο σύμμαχο για τον Ηρακλή.

Αν όλα λοιπόν κυλήσουν ομαλά τότε άνθρωπος του Ηρακλή θα μεταβεί απευθείας στο Βουκουρέστι για να κλείσει την μεταγραφή του Γκανέα και ο παίκτης ακολούθως να έρθει στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Τέλος ως εναλλακτικές λύσεις στον Ηρακλή εξετάζουν τις περιπτώσεις των Βλόνταρτσικ και Σέστακ.

Τέλος χθες υπήρξε συζήτηση για αρκετή ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα μεταξύ των Γιώργου Σπανουδάκη, Κώστα ΟιΚονομίδη αλλά και του Γιόζεφ Μπουμπένκο με κύριο σημείο τις εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα, όπου οι "κυανόλευκοι" προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο για να ολοκληρώσουν τις επαφές τους και τις κινήσεις τους.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από την πορεία της υπόθεσης του Ζοέλ Επαλέ που ίσως διαφοροποιήσει τα πλάνα στην περίπτωση που ο Καμερουνέζος αφήσει τον Ηρακλή και μετακομίσει στην Γερμανία και την Μπόχουμ.

















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ