ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κάνουν βρώμικα κόλπα οι Άγγλοι"!

"Κάνουν βρώμικα κόλπα οι Άγγλοι"!
Μπίλιτς-Κροατία

Βρώμικο κόλπο των... Άγγλων χαρακτήρισε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Σ.Μπίλιτς ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας, Βλάτκο Μάρκοβιτς

Αιτία για αυτό το "ξέσπασμα" ήταν τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, που θέλουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Κροατών, Σλάβεν Μπίλιτς, υποψήφιο για τη θέση του προπονητή στην Γουέστ Χαμ, με τον Μάρκοβιτς να θεωρεί πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι εκ του... πονηρού, για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εθνική ομάδα της χώρας του πριν το κρίσιμο ματς με τα "λιοντάρια".
"Πρόκειται για ένα ακόμα βρώμικο κόλπο από τους Άγγλους. Είναι προφανές πως επιθυμούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα πριν το παιχνίδι", τόνισε ο Κροάτης παράγοντας στην αγγλική εφημερίδα "Sunday Express", και συνέχισε:

"Είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του πως σκέφτονται οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Δεν πείθει κανέναν η ιστορία με το τωρινό ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Μπίλιτς.

Είμαστε πολύ καχύποπτοι και δυσαρεστημένοι, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με την Αγγλία. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση, αυτά που συμβαίνουν στη Γουέστ Χαμ να κάνουν σε εμάς κακό".

Υπενθυμίζεται πως η Κροατία επικράτησε δύο φορές της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2008, με την νίκη της με 3-2 μέσα στο Γουέμπλεϊ τον περασμένο Οκτώβριο να αφήνει τα "λιοντάρια" εκτός τελικής φάσης για πρώτη φορά μετά το 1984.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ