ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριτική Καπέλο σε Ρούνεϊ-Κόουλ

Κριτική Καπέλο σε Ρούνεϊ-Κόουλ
Κόουλ-Αγγλία

O Φάμπιο Καπέλο έμεινε ευχαριστημένος από το "τρίποντο" κόντρα στην Ανδόρα, όχι όμως και από την εμφάνιση του (δις σκόρερ) Τζο Κόουλ

"Είμαι χαρούμενος επειδή κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις πόντους. Η νίκη ήταν καλό σημάδι ενόψει του αγώνα με την Κροατία", τόνισε ο 62χρονος Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

"Παίξαμε καλά στα πρώτα 15 με 20 λεπτά και είχαμε δύο ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο Γουόλκοτ είχε επίσης πολύ καλή απόδοση (πρώτη φορά που ξεκίνησε ως βασικός στα "λιοντάρια"). Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα παίξει κόντρα στην Κροατία.


Οι οπαδοί της Αγγλίας αποδοκίμασαν τους διεθνείς κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς δεν είχαν ικανοποιηθεί από την απόδοσή τους, με τον Καπέλο να ασκεί ιδιαίτερη κριτική σε ορισμένους από αυτούς.

"Δεν ήμουν χαρούμενος με τους Τζο Κόουλ και Γουέιν Ρούνεϊ. Όταν ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο, ήταν κοντά στον Εμίλ Χέσκεϊ, όταν όμως σκοράραμε γύρισαν πίσω στο χώρο του κέντρου.

Τους ζήτησα να πάνε στην επίθεση για αυτό το λόγο. Προσπαθούσα να τους μεταφέρω τις εντολές μου, όμως ήμουν πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο".




Από την πλευρά του, ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Αγγλίας, Τζο Κόουλ, υποστήριξε πως δεν πρέπει ο κόσμος να επηρεάζεται από το γεγονός ότι η Ανδόρα βρίσκεται στην 186η θέση στην κατάταξης, για να ασκεί κριτική στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

"Ο κόσμος κοιτάζει τις ομάδες στα χαρτιά και λέει ότι το ματς είναι εύκολο. Είχαν όμως 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα, με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι ο καλύτερος δυνατός. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στα προκριματικά του Μουντιάλ και δεν είχαμε ισχυρή αυτοπεποίθηση.

Όμως στο τέλος τα καταφέραμε. Όποιος έχει έρθει εδώ και έχει παίξει σε αυτό το γήπεδο ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Να κρίνετε την ομάδα μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, γιατί η Κροατία είναι αυτή τη στιγμή η 5η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, βάσει της βαθμολογίας της FIFA.

Το ματς με την Ανδόρα και αυτό με την Κροατία δεν θα έχουν καμία σχέση",





κατέληξε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ