ΑΕΚ

Κανονικά οι Άρσε και Ενσαλίβα, το παλεύει ο Νέμεθ

Κανονικά οι Άρσε και Ενσαλίβα, το παλεύει ο Νέμεθ
ενσαλιβα

Οι Άρσε και Ενσαλίβα τέθηκαν στη διάθεση του Μπάγεβιτς στην πρώτη προπόνηση του 2010. Το παλεύει ο Νέμεθ

Στα ευχάριστα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν η επιστροφή του Νικολάς Άρσε και του Ταμαντανί Ενσαλίβα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα, ο Νέμεθ μετείχε κανονικά στο πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Ο Ούγγρος, που θέλει να είναι παρών στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους", προσπαθεί να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση, με την παρουσία του στο ντέρμπι να κρίνεται ουσιαστικά από την προπόνηση της Κυριακής.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, καθώς και παιχνίδι με μπάλα στο μισό γήπεδο. Από την πλευρά του, ο Χουανφράν δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Δημητριάδης: "Μόνο επιτυχίες το 2010"

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στους παίκτες και τους ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά. Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο τιμ μάνατζερ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε: " Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Το 2010 να έχει μόνο επιτυχίες για την ομάδα μας και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ