ΑΕΚ

"Επίσκεψη" οπαδών στον Παππά

"Επίσκεψη" οπαδών στον Παππά
ΑΕΚ σημα logo

Με αντιπροσωπεία οπαδών μίλησε ο Πέτρος Παππάς και έδωσε εγγυήσεις αφήνοντας όμως ερωτηματικά

Αρχικά η κουβέντα εξελίχθηκε γύρω από τον Χαράλαμπο Κοζώνη και όπως ήταν φυσικό οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις γιατί οι μέτοχοι δεν δίνουν την ΠΑΕ στον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία που οι ίδιοι (μέσω του Νοτιά και του Θανόπουλου) παρουσίαζαν ως σωτήρα.
Ο Παππάς επανέλαβε όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό τονίζοντας πως ο Χαράλαμπος Κοζώνης δεν τους έχει πείσει για την οικονομική του επιφάνεια. " Αν του την δώσουμε και αποδειχθεί μετά απατεώνας θα πάμε όλοι μας φυλακή", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στο μέλλον της ΑΕΚ και τα σχέδια των μετόχων. Ο Πέτρος Παππάς δεσμεύθηκε πως θα γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον άνθρωπο φάντασμα που θα μπει στο διοικητικό συμβούλιο και θα βοηθήσει οικονομικά την εταιρία.

Οι οπαδοί όπως ήταν φυσικό δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα λόγια του μετόχου καθώς δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο, δεν αποκάλυψε κάποιο όνομα και έμεινε στις υποσχέσεις πως η χρονιά θα βγει χωρίς προβλήματα για την ΑΕΚ.

Ο Παπππάς πάντως επίσημα έχει τονίσει πως δεν ηγείται καμίας κίνησης αλλά πυκνά συχνά εμφανίζεται μπροστά σε οπαδούς ως ο εγγυητής της επόμενης ημέρας χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.

Οι φίλοι της Ένωσης αποχώρησαν το ίδιο προβληματισμένοι από τα γραφεία του Παππά και επανέλαβαν πως πλέον δεν θα ανεχτούν καταστάσεις όπως αυτές των τελευταίων μηνών και αστείες δικαιολογίες.









TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ