ΑΕΚ

Το νέο έτος η Γενική Συνέλευση

Το νέο έτος η Γενική Συνέλευση
Νοτιάς Θανόπουλος

Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση υπό τον φόβο αντιδράσεων των οπαδών. Νέο τετραετές συμβόλαιο σε Ταχτσίδη

Οι μέτοχοι της ΑΕΚ επρόκειτο να παραστούν στη συνέλευση μέσω αντιπροσώπων, ωστόσο, πιθανότατα οι αντιδράσεις των οπαδών για όσα συμβαίνουν, ιδιαίτερα μετά τη συνέντευξη του Μπομπ Κοζώνη στο Sport24.gr τους οδήγησε στην απόφαση να την αναβάλουν. Μάλιστα ανακοίνωσαν αυτή την απόφαση τηλεφωνικά στους Δημήτρη Χατζηχρήστο (πρόεδρος Ερασιτεχνικής) και Κυριάκο Χήνα (πρόεδρος "Ένωσης 1924"), κάτι που σύμφωνα με νομικούς κύκλους ενδεχομένως να εγείρει ζήτημα νομιμότητας, δεδομένου ότι έλλειψη απαρτίας σημειώνεται όταν συγκαλείται η συνέλευση και όχι τηλεφωνικά.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η νέα γενική συνέλευση θα πρέπει να οριστεί εντός 20 ημερών, οπότε και θα πρέπει να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος. Τα τελευταία σενάρια φέρουν ως βασικό υποψήφιο τον Γιώργο Κάχρη, ο οποίος έχει δεχθεί σχετική κρούση από τους μετόχους και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να την αποδεχθεί. Αν πάντως δεν συγκληθεί η γ.σ. εντός του 20ημέρου, τότε η ΠΑΕ θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο ώστε να ορίσει αυτό τη νέα διοίκηση.

Παρόλο αυτά, οι οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ και να διαμαρτυρηθούν παρά την αναβολή.

Νέο συμβόλαιο σε Ταχτσίδη

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ένας από τους έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και από τα πλέον... καυτά ονόματα στην σχετική λίστα. Ο Νίκος Θανόπουλος αν και έχει παραιτηθεί από την θέση του προέδρου είχε συνάντηση με τον Έλληνα μέσο και του πρότεινε 3ετές συμβόλαιο. Ο Ταχτσίδης δεν απάντησε κάτι που επιφυλάχθηκε να κάνει εντός της επόμενη εβδομάδας.

Στα γραφεία της ΠΑΕ (τα οποία είναι κλειστά) έδωσαν το ραντεβού ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του.

Η περίπτωση του Ταχτσίδη ήταν από αυτές που χρειαζόντουσαν άμεση επέμβαση καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Άλλωστε ο νεαρός μέσος από την 1/1 θα μπορούσε να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε.

Ο Θανόπουλος φώναξε τον Ταχτσίδη μαζί με τους εκπροσώπους και του προσέφερε 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 120.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύτηκε να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο μάνατζερ του παίκτη, ο Βασίλης Δημητριάδης και ο αδερφός του παίκτη.

Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά και πιθανότατα η απάντηση του ταλαντούχου μέσου θα είναι θετική.















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ