ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάν' το όπως στην Βέροια

Κάν' το όπως στην Βέροια
Προπόνηση Πάο-Για Σωκράτη

Εξόρμηση με νίκη όπως στην Βέροια θέλουν στο "τριφύλλι" ενόψει Λιβαδειάς. Απών ο Σιμάο από προπόνηση. Χαμόγελα με Βοτανικό

Μετά την νίκη πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Εθνικού Αστέρα με την καλή εμφάνιση ο Ζοσέ Πεσέιρο αναθεωρεί τα πλάνα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός σε μια συνέχεια του rotation και παρά την θετική εικόνα όσως αγωνίστηκαν στην Καισαριανή, ο 47χρονος προπονητής θα αλλάξει κατά πολύ και πάλι την βασική του ενδεκάδα.

Μάλαρτζ, Βύντρα, Σέριτς, Μάτος, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδης και Παπαδόπουλος πιθανών να επιστρέψουν στις επιλογές του κ. Πεσέιρο ο οποίος δεν αποκλείεται να αλλάξει και παρτενέρ του Μόρις με τον Σαριέγκι και Ενακαρίρε να διεκδικούν την θέση δίπλα στον Νοτιοαφρικάνο αμυντικό.

Απών ο Σιμάο από την προπόνηση

Μια ανέλπιστη απουσία είχε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Σιμάο Ματέ Τζούνιορ δεν πήρε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα αφού είχε ένα μικροτραυματισμό στο γόνατο και το ιατρικό τιμ θεώρησε καλύτερο να ξεκουραστεί.

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ξεκίνησαν την σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο στο κράτημα της μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Μετά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να δουλεύει στις στημένες φάσεις και το δεύτερο στην ανάπτυξη από τα πλάγια με σουτ ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία.

Ακόμα πιο κοντά στο Βοτανικό

Την Παρασκευή συζητήθηκε στην Ολομέλεια του ΣΤΕ και πάλι το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό. Οπως αναμένονταν ο σύμβουλος Επικρατείας, κ. Μαρκάτης, πρότεινε να απορριφθούν οι αιτήσεις δημοτών του Δήμου Αθηναίων, της " Επιτροπής Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα" και ιδιοκτητών εκτάσεων του Ελαιώνα με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί η παραχώρηση της έκτασης από το Δήμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου των "πράσινων" στην περιοχή του Βοτανικού.

Παράλληλα ο κ. Μαρκάτης ζήτησε και περαιτέρω αιτήσεις ακυρώσεως να απορριφθούν ως απαράδεκτες, ενώ κάποιες άλλες ως μη υπαγόμενες στην αρμοδιότητα του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά σε αυτήν των πολιτικών δικαστηρίων. Τέλος κάποιες τρίτες αιτήσεις πρότεινε να παραπεμφθούν στο Διοικητικό Εφετείο, ως καθ’ ύλην αρμόδιο δικαστήριο.

"Ελα στην Ανακύκλωση"

" Ελα στην Ανακύκλωση" ήταν το σύνθημα σε κεντρικό κατάστημα της COSMOTE από ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λουκάς Βύντρα, Φίλιππος Δάρλας και Στέφανος Σιόντης βρέθηκαν για να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα το οποίο η εταιρία επεκτείνει, καθιστώντας εκτός από τα κτίρια και τα αποκλειστικά καταστήματά της, και τα 400 καταστήματα της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" σε όλη την Ελλάδα, σημεία συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών.

Οι "πράσινοι" έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της COSMOTE, Επίσημου Χορηγού της ομάδας και ανακύκλωσαν συσκευές, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, μπαταρίες και μελανοδοχεία.

Με αφορμή τη συμμετοχή των παικτών του "τριφυλλιού" στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης και εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, δήλωσε:

" Η συνεργασία μας με το χορηγό μας δεν περιορίζεται σε εμπορικές ενέργειες, αλλά και πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα καταδεικνύοντας ότι η COSMOTE και ο Παναθηναϊκός έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο αναφοράς: την ενεργό συμμετοχή στην προστασία του περιβάλλοντος".

Συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του Παναθηναϊκού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

- Θύρα 4 του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30 - 18:30.
- Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia): 10:30 - 18:30.
- Τηλεφωνικό Κέντρο (801 111 1908 ή 210-8094111): 10:30 - 18:30.

Στα εκδοτήρια συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες:

- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (4/11/2007)
- Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (11/11/2007)
- Παναθηναϊκός-Ξάνθη (1/12/2007)
- Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Μόσχας (5/12/2007)
- Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (23/12/2007)











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ