ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάβει "πράσινο" για Βοτανικό

Ανάβει "πράσινο" για Βοτανικό
παναθηναικος, παρουσιαση γηπεδου, γηπεδο, βοτανικος

"Πράσινο" για Βοτανικό, 3 εισηγήσεις προς Ολομέλεια του ΣτΕ. Αλλαγές με Αστέρα(17:45 Alpha)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του γηπέδου αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Σύμβουλος Επικρατείας κ. Μαρκάτης, θα προτείνει προς την Ολομέλεια του ΣτΕ να απορρίψει όλο το πλέγμα των προσφυγών που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, με το σκεπτικό ότι δεν μπορούν να στρέφονται κατευθείαν εναντίον του νόμου 3481/06.
Παράλληλα διαπιστώνει ότι έχει ζητηθεί εκπρόθεσμα και η ακύρωση των Π. Διαταγμάτων, κάποια από τα οποία έχουν σταματήσει να ισχύουν.

Ετσι, την προσεχή Παρασκευή θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις προσφυγές που έχουν υπάρξει εναντίον της ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Ελαιώνα, με τον Σύμβουλο Επικρατείας να προτείνει την απόρριψή τους.

Το δικαστικό ξεκαθάρισμα της υπόθεσης θα μπορούσε και να καθυστερήσει, εφόσον η Ολομέλεια ΣτΕ κρίνει ότι ένα τμήμα των προσφυγών θα πρέπει να παραπεμφθεί στο διοικητικό εφετείο, γιατί εκείνο είναι αρμόδιο να τις εκδικάσει.

Συνέχεια στο rotation

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε μια κίνηση να ξεκουράσει και να προστατεύσει "βασικές" μονάδες άφησε εκτός αποστολής πρωτοκλασσάτα ονόματα. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Αρκάντιους Μάλαρτζ, Νασίφ Μορις, Μαρσέλο Μάτος, Αντρέας Ίβανσιτς και Λουκάς Βύντρα.

Στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ξεκίνησαν το πρόγραμμα της Τρίτης με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και στις ταχύτητες, ενώ ολοκλήρωσαν με τακτική, δίτερμα και αποθεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, ενώ ο 47χρονος με δηλώσεις του προς τους παίκτες ζήτησε την πρόκριση η οποία θα έρθει με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία στο παιχνίδι κόντρα στους Καισαριανιώτες.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι ανέτοιμοι Έκι Γκονζάλες, Θανάσης Τσίγκας, Σωτήρης Νίνης και Σωτήρης Λεοντίου.

Τα εισιτήρια με Αστέρα


Η "πράσινη" ΠΑΕ ενημέρωσε τους οπαδούς της που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο της Καισαριανής "Μ. Κρητικόπουλος" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα, τον τρόπο με τον οποίο θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι αύριο 31/10 θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα της με τον Εθνικό Αστέρα, για τη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, από τις 15:00 έως την έναρξη του αγώνα, στα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου της Καισαριανής που αντιστοιχούν στις θύρες 7-12. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και οι φίλαθλοι θα τα προμηθεύονται με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας".

Τα εισιτήρια για ΑΕΚ, Ξάνθη και ΟΦΗ


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 31 Oκτωβρίου, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια της 8ης, 10ης και 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ που θα διεξαχθούν αντίστοιχα στις 11/11/2007, 1/12/2007 και 23/12/07, στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας μας που είναι χρήστες της Ticket Club:

1. Μέσω internet στα site: www.ticketclub.gr & www.pao.gr 2. Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στα: 801 111 1908 (από σταθερό) & 210 809 4111 (από κινητό). 3. Στα εκδοτήρια: Γήπεδο "Απ. Νικολαϊδης", Θύρα 4 και Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Zafolia). Τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:30 - 18:30, καθώς και το Σάββατο 3-11-07.

Το σύστημα επιβράβευσης των χρηστών της Ticket Club θα λειτουργήσει ως εξής:

Αγώνας 8ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος με ΑΕΚ:

Ελάχιστοι "πόντοι" loyalty για αγορά εισιτηρίου: 7 Xρονικό διάστημα προτεραιότητας: έως και 4 Νοεμβρίου Eπιβράβευση αγοράς εισιτηρίου: 1 "πόντος".

Αγώνες 10ης και 13ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος με Skoda Ξάνθη και ΟΦΗ:

Ελάχιστοι "πόντοι" loyalty για αγορά εισιτηρίου: 7 Χρονικό διάστημα προτεραιότητας: έως και 4 Νοεμβρίου Επιβράβευση αγοράς εισιτηρίου: 4 "πόντοι".

Μετά το χρονικό διάστημα προτεραιότητας και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007 δεν θα υπάρχει η απαίτηση "πόντων" για αγορά εισιτηρίου και όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που είναι εγγεγραμμένοι χρήστες της Ticket Club, μέχρι την ημέρα των αγώνων, ακόμα και για αυτούς που θα εγγραφούν την ημέρα της αγοράς του εισιτηρίου.

Το πακέτο εισιτηρίων και για τους τρεις αγώνες είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους φιλάθλους μας που είναι χρήστες του συστήματος της ticket club, και θα ισχύσει, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του, έως και την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ και μέχρι να κλείσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή οι παρακάτω αλλαγές στην διάθεση των ηλεκτρονικών ονομαστικών εισιτηρίων στους φιλάθλους μας που είναι χρήστες του συστήματος της ticket club:

Αλλαγές σχετικά με την εγγραφή χρήστη στο σύστημα

1. Απλοποίηση της εγγραφής με προσκόμιση της ταυτότητας του φιλάθλου που εγγράφεται και φωτοτυπία αυτής.
2. Αν ο φίλαθλος επιθυμεί την πλήρη χρήση του συστήματος (πχ αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας) θα πρέπει κατά την εγγραφή του να δώσει περισσότερα αναγκαία στοιχεία.

3. Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.

4. Ο κωδικός χρήστη θα του γνωστοποιείται άμεσα κατά την εγγραφή.

5. Οι κάτοχοι διαρκείας των δύο 2 προηγούμενων χρόνων που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν φέτος διαρκείας, εάν θελήσουν να εγγραφούν σαν χρήστες του συστήματος θα μπουν στην ανώτερη υφιστάμενη κατηγορία πόντων.

6. Οι τρόποι εγγραφής είναι: a. Στα εκδοτήρια εισιτηρίων καθημερινά - εκτός της ημέρας του αγώνα b. Με fax στο 210 8093742 c. Μέσω internet στο site της ticket club.

7. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8094111 από κινητό και 8011111908 από σταθερό.

Αλλαγές σχετικά με την διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου


1. Κάθε χρήστης του συστήματος θα μπορεί να παραλάβει, με την δήλωση των κωδικών χρήστη και κάποιου στοιχείου ταυτοπροσωπίας (Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας κλπ), τα εισιτήρια και των υπολοίπων χρηστών με τους οποίους πηγαίνει μαζί στο γήπεδο. Αυτό θα γίνεται για μέχρι 5 εισιτήρια φιλάθλων εγγεγραμμένων χρηστών του συστήματος.

2. Κάθε χρήστης του συστήματος θα έχει την δυνατότητα να προμηθεύεται δύο εισιτήρια στο όνομά του.

3. Σε περίπτωση ανάγκης ένας φίλαθλος μπορεί να μεταβιβάσει το εισιτήριο του με διαγραφή των δικών του στοιχείων και αναγραφή στο εισιτήριο των στοιχείων (ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ) του φιλάθλου που θα προσέλθει στο γήπεδο.

4. Την ημέρα του αγώνα θα μπορούν να προμηθεύονται ονομαστικά εισιτήρια στα σημεία έκδοσης εισιτηρίων τόσο οι χρήστες του συστήματος, αλλά και οι φίλαθλοι που δεν έχουν εγγραφεί, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας (ανάλογα με την διαθεσιμότητα εισιτηρίων). Δεν θα γίνονται όμως εγγραφές χρηστών.

Χρήση κάρτας διαρκείας


Μπορεί να μεταβιβαστεί αλλά θα πρέπει να δηλώνεται από τον κάτοχο μέχρι την προηγούμενη, του αγώνα, εργάσιμη ημέρα στο 210 8094111 από κινητό και 8011111908 από σταθερό ή στο fax 210 8093742, ο φίλαθλος που θα το χρησιμοποιήσει.







































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ