ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πεσέιρο: "Οι παίκτες μου έπαιξαν με φιλοδοξία"

Πεσέιρο: "Οι παίκτες μου έπαιξαν με φιλοδοξία"
New Image

Ο Πορτογάλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση, υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη φιλοσοφία θέλει να βλέπει σε κάθε ματς.

"Ήταν μία δίκαιη νίκη. Δυσκολευτήκαμε μετά την αποβολή του Ρομέρο αλλά δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Το τρίτο γκολ ήταν καθοριστικό καθώς και ο αντίπαλός μας πίστευε πως και με ένα γκολ θα έμπαινε και πάλι στο παιχνίδι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Πεσέιρο και συνέχισε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έπαιξαν πολύ καλά και με φιλοδοξία. Αυτή τη φιλοσοφία θέλω από τον τρόπο παιχνιδιού τους, δηλαδή να σεβόμαστε τη δουλειά που κάνουμε και την ιστορία του συλλόγου, αλλά και τους αντιπάλους και τους διαιτητές σε κάθε ματς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και έκαναν το έργο πιο δύσκολο για τη συνέχεια. Ακόμα και με 10 παίκτες κάναμε ευκαιρίες. Εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές μου και αυτοί με δικαιώνουν.

Δεν γκρινιάζουν και δεν θεωρούν πως πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που απλά βρίσκονται στον Παναθηναϊκό".






Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "τριφυλιού" ο Έκι Γκονζάλεζ, ο Ζοσέ Πεσέιρο απάντησε:

"Πριν από λίγες ημέρες με ρωτούσατε για τον Νίνη. Όταν ο Έκι θα είναι έτοιμος, θα παίξει. Ο Νίνης, ο Γκονζάλεζ και ο Τσίγγας είναι παίκτες που δουλεύουν πολύ καλά, δεν έχουν πάρει ρεπό τις τελευταίες 20 ημέρες προκειμένου να επιστρέψουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, και εμείς τους βοηθάμε με τη δουλειά που κάνουμε".



Οι λεπτομέρειες, τα λάθη και ο... Γκαλίνοβιτς
Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Αντώνης Μανίκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1.

"Μόνο κέρδη είχαμε από αυτό το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν. Δείχνουν πως κυνηγούν θέση στη βασική 11αδα και αυτό είναι σημαντικό", ξεκίνησε τις δηλώσεις του για να συμπληρώσει:

"Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στην καλή ημέρα που βρέθηκε ο Γκαλίνοβιτς και σε μερικά βασικά λάθη που κάναμε στην άμυνα. Αυτό το παιχνίδι είχε διαφορά από αυτό με την Καλλιθέα, και αυτό γιατί παίξαμε χωρίς πίεση, ενώ φάνηκε ότι μας έλειπε ο Μπενίσκος.

Είδατε τί έγινε όταν μπήκε. Στην προετοιμασία έχουν δουλέψει όλα τα παιδιά πολύ καλά, και θεωρώ πως ακόμη και αν χρησιμοποιούσαμε βασικούς και σε αυτό το ματς, μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν και πάλι αρνητικό για εμάς".





Από πλευράς παικτών του Αστέρα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αρχοντούλης, που δήλωσε: "Κερδίσαμε πολλά πράγματα σήμερα. Όπως είπε ο προπονητής φάνηκε ότι η ομάδα έχει βάθος και συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε ματς με τον Παναθηναϊκό, θα έρθει η στιγμή που θα το πληρώσεις.

Παρόλα αυτά είχαμε καλή εικόνα, ήμασταν άτυχοι, ελπίζω να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα".





Μικρά-μικρά

* Μετά από την άφιξη των παικτών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και την είσοδο των παικτών για "αναγνώριση" στον αγωνιστικό χώρο, ο Ρομέρο είχε τετ α τετ με τον συμπατριώτη του, παίκτη του Εθνικού Αστέρα, Μπαρτσέλο.

* Με νέο λούκ και κοντά μαλλιά (σχεδόν αγνώριστος) εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην Καισαριανή. Ο μέσος των "πράσινων" την Παρασκευή, παρουσιάζεται στο Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα, και γι' αυτό αναγκάστηκε να "κόψει" το μαλλί. Ο μέσος του Παναθηναϊκού, κατά την αποχώρηση της ομάδας από το "Μ. Κρητικόπουλος" έδωσε την φανέλα του σ' έναν αστυνομικό που φάνηκε να γνωρίζει.

* Στις θέσεις των επισήμων κάθησαν οι Μόρις, Μάλαρτζ, Νίνης και Σιόντης, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε ως δώρο από τον γιο του ιδιοκτήτη του Εθνικού Αστέρα, κ.Παπαδόπουλου, ένα κασκόλ με τα χρώματα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Εθνικού Αστέρα.

* Στη εξέδρα των επισήμων κάθησαν δίπλα-δίπλα ο Αργύρης Μήτσου με τον Γιάσμιγκο Βέλιτς, ενώ λίγο πιο δίπλα ήταν και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, κ.Ψυχομάνης.

* Στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε βράβευση από τον Δήμαρχο Καισαριανής, κ.Τσόγκα, προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Στράτο, καθώς ο δεύτερος είναι δημότης Καισαριανής και ο γιος του είναι στις ακαδημίες του Εθνικού Αστέρα.

* Στην Καισαριανή έγινε μετά την λήξη και μια σύλληψη οπαδού του φιλοξενούμενων, ο οποίος ήταν αυτός που πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα καπνογόνο με την επίτευξη του πρώτου γκολ.

* Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την είσοδό του στο κλειστό της Γλυφάδας για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ηρακλής με το σκορ στα σετ 2-1, με τον "τυπάρα" να αποθεώνεται από τους οπαδούς των "πρασίνων" αλλά και να αποδεικνύεται γούρικος για το τμήμα βόλεϊ, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τη νίκη με 3-1 στα σετ.























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ