ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Μόνο νίκη με τη Μπράγκα"

Aris Thessaloniki's Antonio Kalvo, right, celebrates after scoring against Bolton during their UEFA Cup soccer match at The Reebok Stadium, Bolton, England, Thursday Nov. 29, 2007. (AP Photo/Jon Super)
καλβο AP

Επιτακτικές χαρακτήρισε τις νίκες με ΑΕΚ και Μπράγκα, ο σκόρερ του τέρματος του Άρη στο Reebok Stadium, Τόνι Κάλβο

Ο Τόνι Κάλβο σκόρερ του Άρη χθες το βράδυ στο Reebok Stadium κόντρα στην Μπόλτον μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το τελικό 1-1 λέγοντας πως ο ένας βαθμός είναι θετικός για την ομάδα του αλλά έχει μείνει σε όλους η πίκρα για την απώλεια της νίκης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ, γιατί είχα καιρό να σκοράρω", τόνισε αρχικά ο Τόνι Κάλβο με τον Ισπανό να πρόσθεσε ότι: "Καλός είναι ο ένας βαθμός, αλλά χάσαμε δύο βαθμούς μέσα από τα χέρια μας στο τέλος και αυτό μας αφήνει μια πικρία.

Ούτε με τη Σαραγόσα μας θεωρούσαν φαβορί, αλλά περάσαμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που δείχνει ότι δικαιούται να προκριθεί και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε".

Για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη χθες το βράδυ στο Reebok Stadium δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλάθλων μας, που ταξιδεύουν για να μας βοηθούν. Μέσα στο Reebok Stadium ακουγόντουσαν πολύ περισσότερο από τον κόσμο της Μπόλτον".

Όσο για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με την Μπράγκα ο Κάλβο δήλωσε ότι: "Με την Μπράγκα θέλουμε φυσικά μόνο τη νίκη, άλλωστε θα παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη".

Κι όσο για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε: "Υποχρέωση του Άρη είναι να νικήσει την ΑΕΚ, εάν θέλει να είναι ψηλά. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, αλλά παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε".

Ρονάλντο: "Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας"

Ο Ρονάλντο Γκιάρο εκ των κορυφαίων της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με την Μπόλτον στο Reebok Stadium τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis για το 1-1, την συνέχεια στο Κύπελλο UEFA, το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και την σχέση του με τον Ριβάλντο.

" Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Κρατούσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα, το χάσαμε", τόνισε ο Ρονάλντο για το χθεσινό 1-1 στο Reebok Stadium με την Μπόλτον για να προσθέσει ότι: "Αποκτήσαμε όμως πολύτιμες εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε τον βαθμό με την Μπόλτον και πλέον θέλουμε άλλους τρεις για να κλειδώσουμε την πρόκριση".

Κι όσο για την εμφάνιση στα τελευταία λεπτά ο Ρονάλντο είπε: "Πήραμε το μάθημα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πώς αρκετά νέα παιδιά αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και αυτό το γκολ θα το θυμούνται, για παράδειγμα προς αποφυγή".

Κι όσο για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με την Μπράγκα; "Ακόμη και ισοπαλία περνάμε πιστεύω, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος. Παίζουμε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας, επομένως η νίκη είναι το ζητούμενο στο παιχνίδι με την Μπράγκα. Ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει για τη νίκη. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κούραση".

Σε ερώτηση για το ντέρμπι του πρωταθλήματος το απόγευμα της Κυριακής με την ΑΕΚ και την μονομαχία που τον περιμένει με τον Ριβάλντο ο Ρονάλντο απάντησε: "Είμαστε φίλοι χρόνια με τον Ριβάλντο. Αυτό όμως που σκέφτομαι είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ ως ομάδα. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ η απόσταση από την κορυφή θα μικρύνει, το πρωτάθλημα θα έχει άλλο χαρακτήρα".

Η αποστολή με ΑΕΚ



Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (02/12, 16:45) του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε, Γκαρσία, Γκουγκουλιάς.
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ