ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Μακάρι να πετύχω ένα γκολ"

Κάλβο: "Μακάρι να πετύχω ένα γκολ"
καλβο

Την επιθυμία του να πετύχει γκολ στον αγώνα κόντρα στην Σαραγόσα εξέφρασε ο Τόνι Κάλβο, στο "Αθλητικό Metropolis"

"Η ομάδα είναι η ίδια, βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε την δουλειά με τον νέο προπονητή", ήταν το σχόλιο του Κάλβο με αφορμή την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Άρη και την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς αντί του Χουάν Κάρλο Ολίβα.

Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη τόνισε: "Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον αγώνα και να κερδίσουμε", κι όσο για την παρουσία του κόσμου είπε:

"Ο κόσμος ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας, θέλει να μας βοηθήσει, θα είναι ο παράγοντας για να έρθει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα είναι στο πλευρό μας κι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".



Ο Κάλβο δεν έκρυψε πως: "Η ομάδα με κάποιες αλλαγές θα γίνει ακόμη πιο επιθετική. Έχουμε την ίδια όρεξη με πριν, ο κ. Μπάγιεβιτς έχει την δική του φιλοσοφία και όλοι οι παίκτες μπόρεσαν άμεσα να προσαρμοστούν στο νέο στυλ που ζητάει ο προπονητής".

Για την σημασία του μεθαυριανού πρώτου παιχνιδιού με την Σαραγόσα για τον ίδιο ο Ισπανός τόνισε: "Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα και τους υπόλοιπους Ισπανούς παίκτες του Άρη, μιας και παίζουμε με μία ομάδα από την πατρίδα μας.

Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, μιας και ο δεύτερος στην Σαραγόσα θα είναι αρκετά δύσκολος".





Πως όμως σχολίασε την Σαραγόσα; "Δεν χρειάζεται να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο, έχει καλούς παίκτες. Είναι μία ομάδα που κρατάει την γραμμή σε όλους τους τομείς του αγώνα", με τον Κάλβο να προέβη σε ένα κάλεσμα προς τον κόσμο του Άρη λέγοντας:

"Είναι ένας σημαντικός αγώνας, θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων και περιμένουμε να έχουν υπομονή και να μας στηρίξουν ως το τέλος του αγώνα", για να κλείσει με την δική του ευχή: " Μακάρι να πετύχω και ένα γκολ, να δείξω τι μπορώ να κάνω".



Οι "εκλεκτοί" του Ντούσαν Μπάγεβιτς



Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα της Πέμπτης για το Κύπελλο UEFA με την Ρεάλ Σαραγόσα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο, Καράμπελας, Παπαδόπουλος, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κυριάκος, Φελίπε, Γκαρσία, Πρίττας, Ίβιτς, Κάλβο, Κόκε και Άντερσον.

Εκτός αποστολής έμειναν από τον «Ντούσκο» οι Γιόναν Γκαρθία, Γιώργος Κολτσίδας, Σπύρος Γόγολος και Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Εξτρα 2.150 "μαγικά" χαρτάκια



Κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και εξαιτίας των "τρομακτικών" ρυθμών με τους οποίους εξαντλούνται τα εισιτήρια του μεθαυριανού ευρωπαϊκού αγώνα με τη Σαραγόσα, η ΠΑΕ Άρης θα εκδώσει αύριο ακόμη 2.150 εισιτήρια για τους χώρους που επρόκειτο να λειτουργήσουν ως ζώνες ασφαλείας.

Η διοίκηση της Ρεάλ Σαραγόσα ενημέρωσε ότι την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν φίλαθλοι οργανωμένα, αλλά επίσημοι, συνοδοί και χορηγοί της ομάδας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στους χώρους των VIPS. Ετσι, στις 12 το μεσημέρι θα αρχίσει η διάθεση από τα εκδοτήρια:

" 1.150 εισιτηρίων στις Θύρες 1 και 4 που θα κοστίζουν 20 ευρώ 500 εισιτηρίων στη Θύρα 5 που θα κοστίζουν 35 ευρώ και 500 εισιτηρίων στη Θύρα 6 που θα κοστίζουν 35 ευρώ.



Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου 20 εισιτήρια στη Θύρα 9 και 700 εισιτήρια στη Θύρα 7(!!!)".

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ