ΑΡΗΣ

Με 10.500 στο Καυτανζόγλειο

Με 10.500 στο Καυτανζόγλειο
Αρης οπαδοι

Mε 10.500 Αρειανούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί η ομάδα του Μπάγεβιτς κόντρα στην Καλαμαριά

Μετά την σημερινή σύσκεψη των δύο ΠΑΕ, Απόλλων Καλαμαριάς και Άρη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η ΠΑΕ Άρης μετά από πρότασή της και αποδοχή αυτής εξασφάλισε τον αριθμό 10.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της που όπως συμφωνήθηκε θα βρεθούν στις θύρες 10-14 του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Αυτό σημαίνει πως ο Απόλλων Καλαμαριάς μπορεί να πηγαίνει για ρεκόρ εισιτηρίων σε εντός έδρας παιχνίδι, με έδρα του όμως το Καυτανζόγλειο Στάδιο, και την διοίκηση της ΠΑΕ να βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ωστόσο οι παίκτες του Άρη είναι σίγουρο ότι θα αισθάνονται ότι παίζουν στην έδρα τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και το πρώτο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα τρεις μόλις μέρες μετά το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο UEFA με την Σαραγόσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό σε περίπτωση που ο Άρης αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ισπανική ομάδα θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι οι φίλαθλοι εκτός από τα 10.500 εισιτήρια θα διεκδικήσουν και μέρος από τα 7.000 που θα έχει πάρει στην κατοχή της η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Τα εισιτήρια με τη Σαραγόσα

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από σήμερα το απόγευμα θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου UEFA με την Σαραγόσα. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2, ενώ από το πρωί της Πέμπτης θα λειτουργεί και το εκδοτήριο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 3: 20 ευρώ

Θύρα 2: 35 ευρώ

Θύρα 9: 40 ευρώ

Θύρα 7: 60 ευρώ

Ειδικότερα για τον αγώνα κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Σαραγόσα, η ΠΑΕ Αρης επισημαίνει ότι:

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε ευρωπαϊκούς αγώνες, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το ARIS MEGASTORE. H ΠΑΕ Άρης έχει μεριμνήσει σχετικά και τα εισιτήρια τους θα κρατηθούν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (19/9). Διαφορετικά το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν σε κυκλοφορία από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

* Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησηςγια λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί η δωρεάν είσοδος σε παιδιά.

Ώρες λειτουργίας

* Τα εκδοτήρια στη Θύρα 2, όπως και το ARIS MEGASTORE θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, εκτός Κυριακής. Το εκδοτήριο της πλατείας Αριστοτέλους θα λειτουργεί 9:00-14:00 και 18:00-21:00.

Ούγγροι διαιτητές

Από την Ουγγαρία προέρχεται το διαιτητικό κουαρτέτο του πρώτου αγώνα με τη Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA. Διαιτητής θα είναι ο Βίκτορ Κασάι, βοηθοί του ο Γκάμπορ Ερος και ο Τίμπορ Βάμος και τέταρτος διαιτητής ο Τάμας Τόμας με τον αγώνα να αρχίζει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.


































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ