ΑΡΗΣ

Δίψα για Σαραγόσα...

Δίψα για Σαραγόσα...
οπαδοί

Παροξυσμός στους Θεσσαλονικείς για ένα εισιτήριο του αγώνα με τη Σαραγόσα

Η έλευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Άρη σε συνάρτηση με την σημασία του παιχνιδιού έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης που φανερώνεται από την δίψα τους να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι.
Οι κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως γίνεται κατανοητό αναμένεται να είναι κατάμεστες, δεδομένου ότι μέσα σε τρεις μέρες έχουν διατεθεί σχεδόν 10.000 εισιτήρια κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα στην προσπάθεια του κόσμου του Άρη να σπρώξει το σύνολο του «Ντούσκο» στο πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA.

Η σημασία του παιχνιδιού είναι δεδομένη, ο Μπάγεβιτς επιθυμεί χωρίς αμφιβολία από την πλευρά του ένα θετικό επίσημο ντεμπούτο, μετά από αυτό στο φιλικό της Πέμπτης με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, και για αυτό δεν ασχολείται μόνο με την προετοιμασία των παικτών του.

Στην προσπάθεια του να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της Σαραγόσα εκτός από αυτή που προκύπτει μέσω του βίντεο σήμερα το βράδυ ο στενός του συνεργάτης Τάκης Περσίας θα βρεθεί στο Μπιλμπάο για να παρακολουθήσει την ομάδα του Βίκτορ Φερναντέθ στο εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όσο για την διακίνηση των εισιτηρίων του πρώτου παιχνιδιού για το Κύπελλο UEFA με την Σαραγόσα; Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 10.000 εισιτήρια, από Δευτέρα οι ρυθμοί θα είναι ακόμα πιο αυξημένοι με το διαφαινόμενο sold out να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Μετά από σήμερα στις 21:00 η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από την Δευτέρα από ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2, ενώ θα λειτουργεί και το εκδοτήριο στην πλατεία Αριστοτέλους. Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 3: 20 ευρώ

Θύρα 2: 35 ευρώ

Θύρα 9: 40 ευρώ

Θύρα 7: 60 ευρώ

Ειδικότερα για τον αγώνα κυπέλλου UEFA με τη Σαραγόσα, η ΠΑΕ Άρης επισημαίνει ότι:

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε ευρωπαϊκούς αγώνες, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το ARIS MEGASTORE. H ΠΑΕ Αρης έχει μεριμνήσει σχετικά και τα εισιτήρια τους θα κρατηθούν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (19/9). Διαφορετικά το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν σε κυκλοφορία από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

* Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί η δωρεάν είσοδος σε παιδιά.Ώρες λειτουργίας

* Τα εκδοτήρια στη Θύρα 2, όπως και το ARIS MEGASTORE θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, εκτός Κυριακής. Το εκδοτήριο της πλατείας Αριστοτέλους θα λειτουργεί 9:00-14:00 και 18:00-21:00.

Σήμερα εξάλλου η ΠΑΕ Άρης σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι: « Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου UEFA με τη Ρεάλ Σαραγόσα και επειδή πολλοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια και όχι από το ARIS MEGASTORE, όπως είχε επισημανθεί από την ΠΑΕ, η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας για αγορά εισιτηρίων θα ισχύσει τελικά μέχρι τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου,πάντα από το ARIS MEGASTORE.

Έπειτα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, όλα τα εισιτήρια θα διατεθούν ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους της ομάδας από τα εκδοτήρια του γηπέδου

».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μία πρωινή προπόνηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ανανεώνει το ραντεβού του με τους παίκτες του και πάλι για αύριο το απόγευμα.






























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ