ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Την Τετάρτη (29/6) στο Μιλάνο ο Λουκάκου για ιατρικά και υπογραφές

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον σε ματς της Premier League | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον σε ματς της Premier League | 29 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου περνάει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του στην Σαρδηνία, με τους Ιταλούς να γράφουν πως αναμένεται την Τετάρτη (29/6) στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ.

Ο Ρομέλου Λουκάκου πίκρανε τους οπαδούς της Ίντερ το καλοκαίρι του 2021 όταν και πίεσε τη διοίκηση των Μιλανέζων για να δεχτεί την εξωπραγματική πρόταση της Τσέλσι και να τον παραχωρήσει, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν ξανά. Όχι ως αντίπαλοι, αλλά στο ίδιο στρατόπεδο.

Αιτία το γεγονός πως ο Βέλγος δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τα πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι Λονδρέζοι για να τον κάνουν δικό τους και από τους πρώτους μήνες άρχισε να ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας με την πρώην ομάδα του για επιστροφή του στο "Μεάτσα", με τις κινήσεις του αυτές να αποφέρουν καρπούς.

Το τέλος της προβληματικής σεζόν του στο Λονδίνο βρήκε την Ίντερ να καταθέτει πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Λουκάκου με τη μορφή δανεισμού και οι Λονδρέζοι την αποδέχτηκαν μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, με τον 29χρονο φορ να ετοιμάζεται πλέον να φορέσει ξανά τα μπλε και τα μαύρα.

Πότε θα γίνει αυτό; Τα τελευταία 24ωρα κάνει διακοπές στην Σαρδηνία, όπως "μαρτύρησε" μέσω video που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί ξανά στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας έχει ήδη αρχίσει.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη ημέρα για τον "Big Rom" είναι η ερχόμενη Τετάρτη (29/6) σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, το οποίο αναφέρει πως τότε αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λινάτε, με ιδιωτική πτήση, για να υποβληθεί σε μία σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων για λογαριασμό των νερατζούρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αν όλα πάνε κατ'ευχήν, θα ακολουθήσει το ραντεβού του με τον πρόεδρο, Στίβεν Ζανγκ, αλλά και τους Μπέπε Μαρότα και Πιέρο Αουζίλιο, για να τον καλωσορίσουν και πάλι στην Ίντερ, λίγο πριν βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας (θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ίντερ) με τους Κυπελλούχους Ιταλίας.

Σημειώνεται πως η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Σιμόνε Ιντζάγκι ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου, με τον Λουκάκου να αναμένεται να πάρει μερικές έξτρα ημέρες ξεκούρασης (είχε υποχρεώσεις με το Βέλγιο στο Nations League) και να ενσωματωθεί στην αποστολή στις 10 Ιουλίου.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ