ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ τα βρήκε με την Τσέλσι για τον Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Αλ Χιλάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων © 2022 KAMRAN JEBREILI / AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει στην Ίντερ από την Τσέλσι, αφού οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στους όρους του δανεισμού.

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ. Οι Ιταλοί ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για το μονοετή δανεισμό του Βέλγου επιθετικού (χωρίς ρήτρα αγοράς), ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετό χρονικό διάστημα.

Η πρώτη πρόταση των "νερατζούρι" αφορούσε 5.000.000 ευρώ και μπόνους, οι Άγγλοι αντιπρότειναν 10.000.000 και οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 8.000.000 συν μπόνους που θα αφορούν τις αγωνιστικές επιτυχίες της Ίντερ.

Η Ίντερ τα είχε βρει ήδη με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκπροσωπείται από τη Roc Nation, πρόεδρος της οποίας είναι ο Μάικλ Γιόρμαρκ, φίλος του νέου συνιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι.

Ο Λουκάκου είχε αποκτηθεί από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2019, κοστίζοντας 80.000.000. Δύο χρόνια και 64 γκολ σε 95 αγώνες αργότερα, ο Λουκάκου είχε οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή στους τίτλους. Τα οικονομικά προβλήματά της τον έβγαλαν στο "σφυρί" και για 113.000.000 κατέληξε στην Τσέλσι, όπου δεν βρήκε ποτέ τα πατήματά του, με συνέπεια να θεωρείται πλέον "ξένο σώμα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ