ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Οι οργανωμένοι οπαδοί θύμισαν στον Λουκάκου πως δεν είναι πλέον βασιλιάς στο Μεάτσα

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς | 7 Μαΐου 2022
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς | 7 Μαΐου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ίντερ ως δανεικός όμως αυτή τη φορά δεν θα έχει την καθολική αποδοχή των οπαδών όπως στο πρώτο πέρασμά του, κάτι που το ξεκαθάρισαν με ανακοίνωση οι οργανωμένοι τιφόζι των νερατζούρι.

Από το 2019 μέχρι το 2021 βίωσε την ποδοσφαιρική του αναγέννηση στην Ίντερ και λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας όμως η απόφασή του Ρομέλου Λουκάκου να αφήσει τους νερατζούρι για να μετακομίσει στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2021 θεωρήθηκε προδοσία από τους ίδιους.

Έτσι, έναν χρόνο μετά που είναι έτοιμος να ρίξει ξανά άγκυρα και να επιστρέψει στο Μιλάνο και στην Ίντερ, όλα μοιάζουν να είναι διαφορετικά για τον Βέλγο φορ, με τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ να εκδίδουν ανακοίνωση και να επιθυμούν να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

Μεταξύ άλλων, κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να τον αποδοκιμάσουν από τη στιγμή που θα φοράει τη φανέλα της ομάδας τους όμως ζήτησαν από τους υπόλοιπους φανς να μην τρέξουν να τον υποδεχτούν με κασκόλ και φανέλες, τονίζοντας πως ενώ κάποτε ήταν βασιλιάς τώρα είναι ένας από τους... πολλούς.

"Από τη στιγμή που είναι πιθανή η επιστροφή του Λουκάκου να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: η Curva Nord υποστηρίζει την Ίντερ και δεν βρεθεί απέναντι στον παίκτη, παρά τη συμπεριφορά του το περασμένο καλοκαίρι.

Με αυτό το δεδομένο, δεν θα πρέπει να πάει κάποιος να τον υποδεχτεί με κασκόλ ή σημαίες. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κερδίζει τα πάντα στο χορτάρι με ταπεινότητα και ιδρώτα.

Τον υποστηρίζαμε και του φερόμασταν σαν βασιλιά, τώρα είναι ένας από τους πολλούς. Δεν πρόκειται να τον σφυρίζουμε από τη στιγμή που θα φοράει τη φανέλα της Ίντερ.

Ταυτόχρονα όμως καλούμε όλους τους οπαδούς να μην πέσουν στην ανάποδη παγίδα, να αρχίσουν να τον αποθεώνουν. Δεν είμαστε τζέντλεμεν στο έλεος των μετακινήσεων παικτών.

Αντιληφθήκαμε την προδοσία του Λουκάκου και ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι. Κάποια πράγματα μπορούμε να τα συγχωρήσουμε με το πέρασμα του χρόνου, όμως δεν ξεχνιούνται ποτέ", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ