ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

In Ποστίγκα, out Σπυρόπουλος

In Ποστίγκα, out Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Ο Ζοσέ Πεσέϊρο άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Σπυρόπουλο. Στο αρχικό σχήμα πιθανότατα ο Ποστίγκα

Αρκετοί μπορεί να περίμεναν ότι ο Νίκος Σπυρόπουλος θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως φαίνεται ότι ο Ζοσέ Πεσέϊρο είχε διαφορετική άποψη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι απέναντι του θα βρει ένα καλοδουλεμένο σύνολο γι' αυτό και αποφάσισε να έχει στην αποστολή τους παίκτες που έχουν εξοικειωθεί με την φιλοσοφία του,
Έτσι λοιπόν ο Σπυρόπουλος θ' αναγκαστεί να περιμένει λίγες μέρες για να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει την επόμενη αγωνιστική όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Βέροια στο ''Απόστολος Νικολαΐδης''.

Εκτός αποστολής και οι Φύσσας, Δάρλας

Στην τελευταία τους προπόνηση οι ''πράσινοι'' άρχισαν με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ταχύτητες, δίτερμα, ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων και αποθεραπεία. Ο μοναδικός που ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ήταν ο Σωτήρης Λεοντίου.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Ζοσέ Πεσέϊρο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης απο την οποία έμειναν εκτός οι: Σπυρόπουλος, Δάρλας, Ρομέρο, Φύσσας, Λεοντίου, Δημούτσος, Καρνέζης και φυσικά οι Μόρις και Γκονσάλβες.

Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα, ενώ ο επιθετικός απο την Αγκόλα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, όταν ολοκληρωθεί η παρουσία της Αγκόλας στο Κόπα Άφρικα ο Μανούτσο θα πάει για τρεις μέρες στην Λουάντα και στην συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

4-4-2 με Ποστίγκα, Σαλπιγγίδη

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Αστέρα, είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά απο την αρχή ενός αγώνα το δίδυμο Ποστίγκα-Σαλπιγγίδης στην επίθεση. Απο εκεί και πέρα ο Γκαλίνοβιτς θα είναι κάτω απο τα δοκάρια, στα άκρα θα είναι οι Βύντρα, Νίλσον, ενώ οι Γκούμας και Σαριέγκι θ' αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή ο Πεσέϊρο προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει έναν αμυντικό μέσο με τον Μαρσέλο Μάτος να μένει εκτός ενδεκάδας και τους Τζιόλη, Γκονζάλες, Ίβανσιτς και Καραγκούνη ν' αποτελούν την τετράδα του κέντρου, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι θα βρει απέναντι του μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς και γι' αυτό θέλει να έχει παίκτες με δημιουργικές ικανότητες στην ενδεκάδα.

Εορτασμοί για τα 100 χρόνια

Η αυριανή ημερομηνία (3/2) είναι ιστορική για τον Παναθηναϊκό. Οι ''πράσινοι'' συμπληρώνουν ακριβώς 100 χρόνια από την ίδρυσή τους και στο γήπεδο δεν θα... πέφτει καρφίτσα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί κάποιες εκδηλώσεις, τις οποίες θα παρακολουθήσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο ''Απόστολος Νικολαΐδης''.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Aστέρα Τρίπολης έχουν εξαντληθεί. Για τον λόγο αυτό την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 3/2/08) δεν θα διατίθενται εισιτήρια για το ματς αυτό''.

Συζητήσεις με Σάλτσμπουργκ για ''Ιβ''

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Αντρέας Ίβανσιτς, στον Παναθηναϊκό. Ο Αυστριακός μέσος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους ''πράσινους'', με την επιθυμία της παραμονής, να είναι αμοιβαία. Γι' αυτό και άνθρωποι του ''τριφυλλιού'' είναι έτοιμοι να κάνουν (ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα) πρόταση στην Σάλτσμπουργκ για την αγορά του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού.

Οι απαιτήσεις των Αυστριακών δεν αναμένεται να υπερβούν τα 2 εκ. ευρώ, ποσό που σε καμιά περίπτωση δε θα σταθεί εμπόδιο για την παραμονή του Ίβανσιτς στον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, ο παίκτης έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του ''τριφυλλιού'' το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς δείχνει απόλυτα συγχρονισμένος σε αυτά που του ζητά ο Ζοσέ Πεσέιρο.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ