ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο ΠΑΟ μπορεί το πρωτάθλημα" είπε στην πρώτη του συνέντευξη στα ΜΜΕ, ο Νίκος Σπυρόπουλος από την Παιανία

"Ο ΠΑΟ μπορεί το πρωτάθλημα" είπε στην πρώτη του συνέντευξη στα ΜΜΕ, ο Νίκος Σπυρόπουλος από την Παιανία
Σπυρόπουλος, Παναθηναϊκός

Τους λόγους που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να παραχωρήσει τον Μανούτσο Γκολσάλβες στον Παναθηναϊκό, τόνισε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο επιθετικός της Ανγκόλα έρχεται στο "τριφύλλι" με τις ευλογίες του τεχνικού των "μπέμπηδων" που στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου την Παρασκευή μιλάει για την σημαντική παρουσία του Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

" Παραχωρήσαμε δανεικό τον Μανούτσο στον Παναθηναϊκό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο προπονητής εκεί είναι Πορτογάλος, ο Μανούτσο μιλάει τη γλώσσα, επομένως θα νιώθει άνετα.

Ξέραμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα ερχόταν σε εμάς από τη στιγμή που δεν συγκέντρωνε τα κριτήρια. Θα δουλέψουμε ούτως ώστε το καλοκαίρι να εξασφαλίσει άδεια εργασίας

", ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια του Σερ Αλεξ.

Και επίσημα Γκονσάλβες...

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Μανούτσο Γκονσάλβες (ο οποίος θα φοράει το νούμερο -36- στην φανέλα του), σύμφωνα και με την επίσημη τοποθέτηση της "πράσινης" ΠΑΕ που ανακοίνωσε την απόκτησή του, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2008.

Η ανακοίνωση...

" H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό από την Ανγκόλα Mateus Alberto Contreiras Gonsalves "Manucho" εώς τις 30 Ιουνίου του 2008".

Μέσα τρείς... έξω τέσσερις από ΟΥΕΦΑ


Σύμφωνα με την πληροφορία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι της ομάδας πρόλαβαν να δηλώσουν τον Ανγκολέζο επιθετικό στην ΟΥΕΦΑ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Οι άλλες δυο προσθήκες στην λίστα είναι αυτές των Ελντερ Ποστίγκα και Φίλιππου Δάρλας, ενώ εκτός είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, που, πλέον, βρίσκεται στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, οι Στέφανος Σιόντης, Τζόζεφ Ενακαρίρε, όπως και ο τραυματίας Σωτήρης Λεοντίου.

Σπυρόπουλος: "Η καλύτερη επιλογή..."

Λίγο μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Σπυρόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την μετακομισή του στο "τριφύλλι", λέγοντας: " Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Εχει ισάξιο υλικό, το οποίο και είναι το καλύτερο από όλες τις άλλες ομάδες. Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οποια ομάδα δείξει μεγαλύτερη διάρκεια, εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα...".

Ο μπακ των "πράσινων" μιλώντας για την νέα του πρόκληση ήταν άνετος και γεμάτος ενθουσιασμό αναφερόμενος στα παρακάτω θέματα:

- για τη μεταγραφή του: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ομάδα, το κλίμα είναι υπέροχο και αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι οι εγκαταστάσεις. Αυτό που θέλω πρώτα από όλα είναι να προσαρμοστώ γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η προσαρμογή, γιατί ήρθα σε μια ομάδα με υψηλότατες απαιτήσεις, μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλω γρήγορα να μπω σε αυτή την ψυχολογία".

-για την "μάχη" ΟΣΦΠ και ΠΑΟ να τον αποκτήσουν: " Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θα πω μόνο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και πιστεύω θα αποδειχθεί. Θα δικαιωθώ γι’ αυτό".

- για τον Τάκη Φύσσα: " Γνωριζόμαστε από την Εθνική. Είναι καταπληκτικό παιδί και από την πρώτη στιγμή που ήρθα είναι δίπλα μου. Πιστεύω θα έχουμε άψογη συνεργασία και ότι, όταν κάποτε αποφασίσει να αποχωρήσει, θα καλύψω επάξια το κενό του".

- για το πρωτάθλημα: " Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Εχει ισάξιο υλικό, το οποίο και είναι το καλύτερο από όλες τις άλλες ομάδες. Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οποια ομάδα δείξει μεγαλύτερη διάρκεια, εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα".

- για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: " Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Αλλά εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό αν θα το κάνει εύκολο ή όχι. Εμείς πρέπει να μπούμε με αποφασιστικότητα και να καθαρίσουμε το παιχνίδι γρήγορα".

-για την πίεση και τις απαιτήσεις στο "τριφύλλι": " Δεν είναι πρόβλημα. Ισα-ίσα αυτό με βοηθάει να δουλέψω πιο επίμονα στις αδυναμίες μου και να βελτιωθώ".

- για τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του: " Δεν θέλω να αναφερθώ στο ποσό. Εγώ ήρθα να κάνω τη δουλειά μου, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αυτό για το οποίο με απόκτησαν".

- για την Εθνική Ελλάδος: " Το έχω πει ξανά ότι θα ήθελα πολύ να βρεθώ στο Euro και πιστεύω ότι η μεταγραφή μου και αν προσαρμοστώ γρήγορα θα παίξουν ρόλο στις επιλογές του Οτο Ρεχάγκελ".

-για την υπόθεση ντόπινγκ προ διετίας: " Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτή την ιστορία, ανήκει στο παρελθόν. Απέδειξα ότι κοιτάω μπροστά, ότι πατάω γερά στα πόδια μου κι ότι προσπαθώ να κάνω μια καινούρια αρχή".

- για τον χαρακτηρισμό του ως καλύτερος αριστερός μπακ της επόμενης γενιάς: " Ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, δικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι".

- για τους οπαδούς: " Ο κόσμος είναι σημαντικό κομμάτι στην ιστορία κάθε ομάδας. Ελπίζω να είναι δίπλα μας. Δεν με αγχώνει ότι θα αγωνιστώ στη Λεωφόρο, έχω ξαναπαίξει ως αντίπαλος".

- για τους στόχους του: " Να παίζω καλά και να βοηθήσω για το πρωτάθλημα, αφού μόνο εκεί μπορώ να βοηθήσω φέτος".










































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ