ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τον Σουάρες ως εναλλακτική αν στραβώσει του Λεβαντόβσκι

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ σε ματς της La Liga
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ σε ματς της La Liga © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τον Λουίς Σουάρες για το ενδεχόμενο επιστροφής του, ζητώντας του σύμφωνα με την SPORT να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο, καθώς προτεραιότητα παραμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Αρνητικός ο Ουρουγουανός.

Προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα ήταν και εξακολουθεί να είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ωστόσο, το μέλλον του Πολωνού σταρ εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο, αφού οι Καταλανοί δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία με την Μπάγερν.

Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως οι "μπλαουγκράνα" δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλητών Γερμανίας.

Ενώ τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, η Μπαρτσελόνα προκειμένου να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο αναζητά και εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές αφορά έναν παλιό γνώριμο της ομάδας. Πρόκειται για τον Λουίς Σουάρες, τον οποίο όπως ανέφερε η καταλανική SPORT ο σύλλογος έχει ήδη προσεγγίσει.

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός σταρ, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο, φαίνεται πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής. Ο λόγος είναι ότι η Μπαρτσελόνα τού ζήτησε να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο, ώστε σε περίπτωση που "ναυαγήσει" του Λεβαντόβσκι να έχει το plan b.

Από τη μεριά του ο Σουάρες, έχοντας ήδη στα χέρια του προτάσεις από τις Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Ρίβερ, δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τους Καταλανούς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ