ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σουάρες: Η Ρίβερ κατέθεσε την πρότασή της, μίλησε μαζί του και ο Γκαγιάρδο

Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Γρανάδα
Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Γρανάδα © 2021 FERMIN RODRIGUEZ / AP IMAGES

Η Ρίβερ Πλέιτ κατέθεσε πρόταση στον Λουίς Σουάρες για να αποσπάσει την υπογραφή του, ενώ ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο μίλησε με τον Ουρουγουανό για να τον πείσει.

Ο Λουίς Σουάρες παραμένει ελεύθερος και έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στην Ευρώπη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προτάσεις και από άλλες ηπείρους.

Ειδικά στην Λατινική Αμερική ο Ουρουγουανός αποτελεί ένα τεράστιο όνομα και αρκετές ομάδες βρίσκονται σε αναμονή. Εκείνη που δεν περίμενε να αλλάξουν τα δεδομένα ήταν η Ρίβερ Πλέιτ.

Ο σύλλογος της Αργεντινής κατέθεσε πρόταση στον Λουίς Σουάρες, ενώ ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο επικοινώνησε μαζί του για να τον πείσει να μετακομίσει στην Ρίβερ.

"Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τις σκέψεις του Λουίς και την επιθυμία του για τη συνέχιση της καριέρας του. Έχει συμφωνήσει να εξετάσει την πρότασή μας. Πρέπει να περιμένουμε.

Του έχω μιλήσει κι εγώ γιατί τον γνωρίζω καλά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Αν έρθει σε εμάς θα μπορεί να φτάσει στο Μουντιάλ του Κατάρ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ