ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, στο κόλπο της απόκτησής του και η Φιορεντίνα

Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ματς της La Liga κόντρα στην Αλαβές | 2 Απριλίου 2022
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ματς της La Liga κόντρα στην Αλαβές | 2 Απριλίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του μετά το αντίο στην Ατλέτικο και σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης "Ole", μεταξύ των υποψηφίων για την απόκτησή του είναι πλέον και η Φιορεντίνα.

Η Ατλέτικο ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Λουίς Σουάρες από τη στιγμή που οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από το τέλος της φετινής La Liga, ωστόσο ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν δείχνει διάθεση να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αργεντίνικης εφημερίδας "Ole", πριν από λίγες ημέρες ο "Πιστολέρο" είχε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Ρίβερ Πλέιτ, Έντσο Φραντσέσκολι, και στο πλαίσιο συζήτησης που είχαν διαμήνυσε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Επιθυμία του, αν είναι δυνατόν, είναι να βρεθεί σε μία πόλη που να θυμίζει... Μαδρίτη, με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου να αναφέρει πως πέρα από τις Μπιλμπαό και Σεβίλλη, στο παιχνίδι της απόκτησής του ενδέχεται να μπει και η Φιορεντίνα.

Και αυτό γιατί η διοίκηση των βιόλα να επιθυμεί να παρατάξει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την απώλεια του Ντούσαν Βλάχοβιτς τον περασμένο Ιανουάριο, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να τονίζει ωστόσο πως το μεγάλο "αγκάθι" για τους Ιταλούς είναι το κασέ του παίκτη (7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει η ομάδα της Τοσκάνης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ