ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Το "αντίο" του Σουάρες στην Ατλέτικο: "Δύο αξέχαστα χρόνια έφτασαν στο τέλος τους"

Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Γρανάδα
Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Γρανάδα © 2021 FERMIN RODRIGUEZ / AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμο των κολτσονέρος.

Έπειτα από δύο χρόνια, ο Λουίς Σουάρες είναι παρελθόν από την Ατλέτικο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τους κολτσονέρος.

Ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και τον κόσμο της Ατλέτικο και την ίδια ώρα αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μαδριλένους το 2021.

"Δύο αξέχαστα χρόνια έφτασαν στο τέλος του. Στην Ατλέτικο συνέβησαν όσα μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς επηρεάστηκα από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μου φέρθηκαν ως έναν από εκείνους, όπως και όλο το σταφ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξή τους κάθε λεπτό.

Το να έχω κερδίσει πρωτάθλημα με την Ατλέτικο είναι κάτι που δεν περιγράφεται και περισσότερο με τον τρόπο που επετεύχθη. Σας αποχαιρετώ όλους, είμαι περήφανος για όλα τα υπέροχα χρόνια και χαρούμενος που με εμπιστευτήκατε. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες" έγραψε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ