ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Μπάγερν τιμώρησε τον Καν

Η Μπάγερν τιμώρησε τον Καν
Καν

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ κι αποκλεισμό από το ματς του Σαββάτου τιμώρησε τον αρχηγό της, Όλιβερ Καν, η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου, με ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα, ενημέρωσε ότι ο αρχηγός των Βαυαρών θα βρίσκεται στις... εξέδρες, στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Χέρτα Βερολίνου, λόγω "πειθαρχικού παραπτώματος", ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να πληρώσει και πρόστιμο αξίας 25.000 ευρώ.
Αν και ο γερμανικός σύλλογος δεν αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο Ότμαρ Χίτζφελντ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Καν, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο "πέλεκυς" αφορά στις διόλου κολακευτικές δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (10/12) ο Γερμανός τερματοφύλακας, σε συνέντευξη τύπου, για τους συμπαίκτες του Φρανκ Ριμπερί και Λούκα Τόνι.

" Τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα θα πρέπει να συνηθίσουν στα στάνταρντ απόδοσης που απαιτούνται από τη Μπάγερν: δεν αρκεί να ξεκινούν καλά, αλλά χρειάζεται να διατηρούνται στο ίδιο επίπεδο σε όλη τη σεζόν. Η Μπάγερν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τη Μαρσέιγ και ούτε με τη Φιορεντίνα", είπε μεταξύ άλλων ο γκολκίπερ της Μπάγερν, αφήνοντας "καρφιά" για τους σταρ της ομάδας.


TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ