ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θέλει να φύγει ο Σανιόλ από την Μπάγερν

Θέλει να φύγει ο Σανιόλ από την Μπάγερν
Σανιόλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στην Γερμανία ο αμυντικός της Μπάγερν Σανιόλ θέλει να πάει στην Μίλαν

Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός της Μπάγερν Βίλι Σανιόλ θεωρείτε σήμερα ίσως και ο κορυφαίος στην θέση του, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά ο τωρινός προπονητής της ομάδας Όμαρ Χίτσφελντ δεν τον υπολογίζει με αποτέλεσμα να μένει στο πάγκο.
Ο 30χρονος πλέων ποδοσφαιριστής είπε στην διοίκηση του συλλόγου ότι από την στιγμή που ο προπονητής του δεν τον έχει στα άμεσα πλάνα του, επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με πρώτο φαβορί για την απόκτηση του να είναι η Μίλαν.

Οι Ροσονέρι βέβαια διαθέτουν εκεί τον Μάσιμο Όντο όσο και τον Καφού αλλά ο πρώτος φέτος πραγματοποιεί πραγματικά απογοητευτικές εμφανίσεις, ενώ ο δεύτερος λόγο ηλικίας δεν φαίνεται να μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των αγώνων της Μίλαν.

Ο Βίλι Σανιόλ έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 53 εμφανίσεις με την εθνική Γαλλίας, παίζοντας μαζί της στα δυο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα (2002-2006), σκοράροντας μάλιστα και πέναλτι στον τελικό με την Ιταλία το καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής πήγε στην Μπάγερν το 2000 μετά από μια φοβερή σεζόν με την Μονακό, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ήταν να πάει στην Γιουβέντους αλλά μετά τον υποβιβασμό της τελευταίας η μεταγραφή ακυρώθηκε.






TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ