ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σκόρερ Γκέκας και Χαριστέας

Σκόρερ Γκέκας και Χαριστέας
Γκεκας

Φάνης Γκέκας και 'Αγγελος Χαριστέας σκόραραν στις νίκες επί Χάνσα και Χέρτα αντίστοιχα (videos)!

Η Λεβερκούζεν διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλησίασε την πρώτη τριάδα μετά το 3-0 επί της Χάνσα. Ο Ρόλφες στο 4' άνοιξε το σκορ για τις "ασπιρίνες", ο Φρέιερ διπλασίασε τα τέρματά τους στο 55' με πέναλτι και ο Γκέκας με το όγδοο φετινό του γκολ ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη στο 72' και δύο λεπτά αργότερα βγήκε από το γήπεδο, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Μπουλίκιν.
Στη Νυρεμβέργη, ο Χαριστέας έβαλε το "λιθαράκι" του για βγει η ομάδα του για πρώτη φορά φέτος από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τη νίκη με 2-1 επί της Χέρτα. Ο διεθνής φορ με το τρίτο φετινό του τέρμα άνοιξε το σκορ στο 5' για τη Νυρεμβέργη, η οποία σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Μισίμοβιτς στο 39'. Η Χέρτα που για άλλη μια φορά φάνηκε ανεπαρκής εκτός έδρας μείωσε στο τελικό 2-1 με τον Λούστενμπεργκερ στο 65'.

Η αντίπαλος της Λάρισας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αγωνίστηκε με τους: Μπλάζεκ, Ράινχαρντ, Βολφ, Γκλάουμπερ, Ένγκελχαρντ (79’ Σμιντ), Γκάλασεκ, Κλούγκε, Άντλερ (60’ Σαένκο), Μίνταλ (84’ Κρίστιανσεν), Μισίμοβιτς, Χαριστέα.

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα
Λεβερκούζεν - Χάνσα Ροστόκ 3-0 (4' Ρόλφες, 52' Φρέϊερ, 72' Γκέκας)
Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου 2-1 (5' Χαριστέας, 39' Μισίμοβιτς - 65' Λούστενμπεργκερ)

Δείτε το γκολ του Γκέκα και στιγμιότυπα από την νίκη της Λεβερκούζεν




Δείτε το γκολ του Χαριστέα και τα άλλα γκολ από τη νίκη της Νυρεμβέργης



















TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ