ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Και επίσημα θέλει τον Λέμαν η Βόλσμπουργκ

Και επίσημα θέλει τον Λέμαν η Βόλσμπουργκ
Λέμαν

Κοντά στην Βόλσμπουργκ ο Γιένς Λέμαν σύμφωνα με επίσημα χείλη από τον Γερμανικό σύλλογο

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ Γιένς Λέμαν έχει βρεθεί φέτος στην σκιά του έτερου πορτιέρο του συλλόγου Μανουέλ Αλμούνια, και επιθυμεί διακαώς την αποχώρηση του από την ομάδα με σκοπό να πάρει παιχνίδια για να πάει στο EURO 2008.
Ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του λέει ότι μέχρι στιγμής ο Λέμαν δεν πάει πουθενά, αλλά παρόλα αυτά δεν κόβει την φόρα της Βόλσμπουργκ που επιθυμεί να αγοράσει τον 38χρονο τερματοφύλακα.

“Τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όσο αφορά το μέλλον του Λέμαν το πολύ σε μια με δυο εβδομάδες, πάντως μια μετακινήσει του παίκτη στην Βόλσμπουργκ σίγουρα θα ήταν κάτι ωφέλιμο τόσο για τον ίδιο όσο και για εμάς”, είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου Στέφαν Γκρούχσεμ .

“Στην ομάδα μας ο Λέμαν θα πάρει όλα τα παιχνίδια που επιθυμεί έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα για το EURO 2008, επίσης εμείς θα έχουμε έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης στις τάξεις μας με τεράστια εμπειρία. Με αυτόν στην ομάδα σίγουρα μπορούμε να υπολογίζουμε ότι θα κατακτήσουμε τουλάχιστον πέντε με έξι πόντους παραπάνω στο πρωτάθλημα από όσους υπολογίζαμε πριν”.




TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ