CHAMPIONS LEAGUE

Η μάχη της Μαδρίτης και της... Λίβερπουλ

Η μάχη της Μαδρίτης και της... Λίβερπουλ
Φαν Νίστελροϊ, Σέρχιο Ράμος, Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται έστω την ισοπαλία για να προκριθεί ενώ η Λάτσιο θέλει τη νίκη για να ελπίζει ανάλογα με το αποτέλεσμα στον αγώνα του Ολυμπιακού

Η βραδιά περιλαμβάνει όμως...δραματικό φινάλε και στους άλλους ομίλους. Στον πρώτο όμιλο η κατάσταση είναι μπερδεμένη καθώς η Πόρτο φιλοξενεί τη Μπεσίκτας και προκρίνεται και με ισοπαλία ενώ οι Τούρκοι θέλουν μόνο τη νίκη. Εξάλλου η περυσινή φιναλίστ του θεσμού, Λίβερπουλ χρειάζεται μόνο τη νίκη στο "Βελοντρόμ" κόντρα στη Μαρσέιγ για να προκριθεί, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα προκριθεί η Μαρσέιγ, εκτός αν η Μπεσίκτας κερδίσει την Πόρτο. Στον δεύτερο όμιλο η Τσέλσι έχει ήδη προκριθεί και έτσι ο...τελικός γίνεται στη Γερμανία με τη Σάλκε να θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ρόζενμποργκ για να προκριθεί και τους Νορβηγούς να πανηγυρίζουν και με ισοπαλία.
Πιο αναλυτικά:


3ος όμιλος:


Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Λάτσιο και ακόμη και με ισοπαλία θα πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο ενώ οι Ιταλοί θέλουν νίκη και ήττα του Ολυμπιακού από τη Βέρντερ για να προκριθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη κόντρα τους η "Βασίλισσα" είχε επικρατήσει δύσκολα με 3-2 στην έδρα της.

1ος όμιλος:


Τα ρέστα της παίζει στο "Βελοντρόμ" της Μασσαλίας η Λίβερπουλ καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ (21:45-Supersport 3) για να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Οι Γάλλοι προκρίνονται με νίκη ή και ισοπαλία αν η Μπεσίκτας δεν νικήσει την Πόρτο στον άλλο αγώνα του ομίλου. Ο Νασρί αναμένεται να μείνει στον πάγκο για τους γηπεδούχους ενώ για τους "κόκκινους" εκτός μάχης είναι οι Αλόνσο και Πέναντ. Στο άλλο παιχνίδι στο "Ντραγκάο" η Πόρτο βολεύεται με νίκη και με ισοπαλία αναφορικά με την πρόκριση στους "16" ενώ οι Τούρκοι χρειάζονται μόνο τη νίκη (21:45-Supersport 7).

2ος όμιλος:


Υπό άλλες συνθήκες η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Βαλένθια θα είχε ενδιαφέρον όμως οι "μπλε" έχουν ήδη προκριθεί ενώ οι "νυχτερίδες" έχουν μείνει ήδη εκτός. Πάντως οι Ισπανοί θα συνεχίσουν στο ΟΥΕΦΑ αν νικήσουν την Τσέλσι και ταυτόχρονα δεν πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Ρόζενμποργκ η Σάλκε. Η ομάδα του Λονδίνου θα παραταχτεί χωρίς τον τραυματία Ντρογκμπά και με αλλαγές καθώς έχει στο μυαλό της το ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος με την Άρσεναλ.

Τα βλέμματα στρέφονται στην "Φέλτινς Αρένα" όπου η Σάλκε αντιμετωπίζει τη Ρόζενμποργκ με θέα το δεύτερο εισιτήριο για τους "16" (21:45-Supersport 4). Οι Γερμανοί θέλουν μόνο τη νίκη για να προκριθούν ενώ οι Νορβηγοί βολεύονται και με ισοπαλία. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και αν χάσει η Ρόζενμποργκ δεν κινδυνεύει να χάσει το εισιτήριο για το ΟΥΕΦΑ καθώς η Βαλένθια ακόμη και αν νικήσει την Τσέλσι, υστερεί στην συνέχεια στην ισοβαθμία με τους Νορβηγούς.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

1ος όμιλος





ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΟΡΤΟ 5 6-7 8
2 ΜΑΡΣΕΙΓ 5 6-5 7
3 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 5 14-5 7
4 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 5 4-13 6

2ος όμιλος




ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΤΣΕΛΣΙ 5 9-2 11
2 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 5 5-7 7
3 ΣΑΛΚΕ 5 2-3 5
4 ΒΑΛΕΝΘΙΑ 5 2-6 4













TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ