CHAMPIONS LEAGUE

Σάαφ: "Τελευταία ευκαιρία"

Σάαφ: "Τελευταία ευκαιρία"
Σααφ

Ο Τόμας Σάαφ δήλωσε οτι αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι δίχως αύριο για την Βέρντερ Βρέμης

"Θα παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, όπου για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν καλοί. Τότε μετά το 1-0 ήταν σαν να εφησυχάσαμε και το πληρώσαμε. Είναι ένας τελικός και δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο Ανόβερο. Πρέπει να σταματήσουμε τις επιθέσεις του Ολυμπιακού από την αρχή τους", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε: "Δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι ως εκδίκηση. Έχουμε την τελευταία ευκαιρία να πετύχουμε έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους φέτος".

Ο Τόμας Σάαφ εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Περ Μερτεσάκερ, που ταλαιπωρείται από ίωση, θα αγωνιστεί κανονικά. "Είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Έχουμε ελπίδες πως θα παίξει", τόνισε, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει τα υπόλοιπα πλάνα του λέγοντας χαμογελώντας ότι "…είναι έκπληξη, θα το δείτε αύριο". Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν πήρε χρήσιμες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό από τον επιστήθιο φίλο του, Ότο Ρεχάγκελ. "Δεν μίλησα με τον Ότο Ρεχάγκελ. Δεν ξέρω αν θα βρει το ξενοδοχείο για να έρθει... Ξέρετε πως έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε πληροφορίες από αυτόν για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Παράλληλα δεν έδειξε να φοβάται την "καυτή" ατμόσφαιρα στο ντέρμπι. "Χαίρομαι που θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα είναι μια ατμόσφαιρα με έντονα συναισθήματα. Πιστεύω πως θα είναι καλό και για τις δύο ομάδες", ενώ αναφερόμενος στους "ερυθρόλευκους" είπε: " Δεν νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα αλλάξει τακτική. Θα παίξει όπως και στη Βρέμη, δηλαδή θα προσπαθήσει να βγει οργανωμένα στην επίθεση για να μας απειλήσει".

Ερωτηθείς ποιον παίκτη από τον Ολυμπιακό θα ήθελε (αν είχε τη δυνατότητα) να θέσει εκτός μάχης, απάντησε: "Όλη την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, γι’αυτό νίκησε και στη Βρέμη. Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι και την ομάδα και μετά θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε και ατομικά τους ποδοσφαιριστές".





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ