ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ
παναθηναικος αεκ

Το Sport24.gr αναλύει την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλέξανδρος Τζόρβας: Στη φάση του γκολ της ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, ενώ τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να επέμβει, το έπραξε με επιτυχία.

Λουκάς Βύντρα: Βοήθησε πολύ με τις επελάσεις του από δεξιά, αλλά σε πολλές περιπτώσεις έκανε λάθη στην άμυνα.

Νίκος Σπυρόπουλος: "Εξαφάνισε" τον Μπλάνκο, ενώ ήταν αρκετά καλός και στις ενέργειές του στην επίθεση.

Γιόσου Σαριέγκι: Πολύ καλός, αν και έκανε κάποια λάθη. Έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμά του στον Σκόκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Σεντρίκ Καντέ: Καλύτερος από τον Σαριέγκι, απομάκρυνε σωστά τις περισσότερες φορές την μπάλα από την περιοχή του Παναθηναϊκού.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Σταθερός στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με λίγα λάθη. Έβγαλε καλές μπαλιές προς την επίθεση.

Κώστας Κατσουράνης: Μέτριο παιχνίδι από τον διεθνή μέσο, ο οποίος χρεώνεται το λάθος απ' όπου προήλθε το γκολ της ΑΕΚ.

Γιώργος Καραγκούνης: Προσπάθησε -ως συνήθως- αλλά δεν έπιασε τη συνηθισμένη του απόδοση, με συνέπεια, εκτός της σέντρας στη φάση του γκολ, να βοηθήσει ελάχιστα στον δημιουργικό τομέα. Κουράστηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε.

Σεμπαστιάν Λέτο: Ιδιαίτερα κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, ταλαιπώρησε αρκετά τον Αραούχο, δημιουργώντας με σέντρες προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Έπεσε η απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Σκόραρε, είχε δοκάρι, ενώ έχασε άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία, αλλά βρήκε μπροστά του τον Αραμπατζή.

Τζιμπρίλ Σισέ: Τη μοναδική φορά που τροφοδοτήθηκε σωστά βγήκε τετ-α-τετ με τον Αραμπατζή, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τον νίκησε. Από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν.

ΑΕΚ

Γιάννης Αραμπατζής: Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου! Γλίτωσε την ομάδα του σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης. Δεν φέρει καμία ευθύνη στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού.

Νίκος Καράμπελας: Πολύ κακό παιχνίδι από τον αμυντικό της Ένωσης. Έχασε τον Σαλπιγγίδη στη φάση του γκολ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις "πούλησε" την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στους "πράσινους" να βγουν στην επίθεση.

Κάρλος Αραούχο: Τα βρήκε δύσκολα με αντίπαλο τον Λέτο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του. Ωστόσο δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου τον Μπλάνκο στο επιθετικό κομμάτι.

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: Πολλά λάθη από τον Σουηδό, που σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο αυτογκόλ, αλλά στάθηκε τυχερός.

Ζεράλντο Άλβες: Ο πιο καλός παίκτης στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Διόρθωνε τα λάθη του Μαϊστόροβιτς, ενώ περιόρισε σημαντικά τον Σισέ.

Σάνελ Γιάχιτς: Η ΑΕΚ έχασε τη "μάχη" του κέντρου και ο Βόσνιος -μαζί με τον Καφέ- είναι υπεύθυνος γι' αυτό. Δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Παντελής Καφές: Μέτρια εμφάνιση από τον Έλληνα μέσο, ο οποίος όμως ήταν μαχητικός και είχε κάποιες καλές ενέργειες στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Γκουστάβο Μαντούκα: Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Από το δικό του κλέψιμο στη μεσαία γραμμή προήλθε το γκολ της ΑΕΚ.

Νάτσο Σκόκο: Εκτός από το γκολ που σημείωσε, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν πρόσφερε πολλά πράγματα. Είχε βέβαια ελάχιστη βοήθεια από τους υπόλοιπους επιθετικογενείς παίκτες της Ένωσης.

Ισμαέλ Μπλάνκο: Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του Αργεντινού στη φετινή σεζόν. Ήρθε σε επαφή με την μπάλα ελάχιστες φορές και τις περισσότερες την έχανε εύκολα.

Ραφίκ Τζεμπούρ: Πάλεψε όσο μπορούσε ανάμεσα σε Σαριέγκι και Καντέ, αλλά δεν πήρε τις απαραίτητες πάσες για να απειλήσει περισσότερο. Έδωσε την ασίστ στον Σκόκο στη φάση του γκολ.













































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ