ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1
Σαλπιγγίδης, Καράμπελας, Καντέ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Δεν... βγήκε πρωταθλητής. Η ΑΕΚ με σκόρερ τον Νάτσο Σκόκο εξελίσσεται σε ρυθμιστή και με την ισοπαλία που απέσπασε (1-1) έριξε τη διαφορά του Παναθηναϊκού στους 6 βαθμούς (video)

Μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ των χιλίων διοικητικών προβλημάτων έχει βαλθεί να παίξει ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα και "έκοψε" δύο βαθμούς και από τον πρωτοπόρο, βάζοντας έτσι φωτιά στην εξέλιξή του.
Σαλπιγγίδης, Λέτο και Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς οι κορυφαίοι του αγώνα που είχε πολλές συγκινήσεις αλλά και νεκρά διαστήματα. Στο +6, πλέον, η διαφορά του "τριφυλλιού" από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που συνέχισαν με νίκες.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο:ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Σταθόπουλος Γιώργος (Αχαϊας)
Βοηθοί: Μπαλτάς Χρήστος (Αχαϊας), Σωτηρόπουλος Χρήστος (Αχαϊας)


Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (72' Σιμάο), Λέτο (72' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σισέ.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Καφές, Γιάχιτς (74' Μάκος), Σκόκο (89' Γκερέιρο), Μαντούκα (63' Λαγός), Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

Κίτρινες: Σαριέγκι, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός) / Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Γιάχιτς (ΑΕΚ)
Κόκκινες:-

Με μια ματιά


Με μοναδική αλλαγή τον Σεμπάστιαν Λέτο αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο παρουσίασε όπως αναμένονταν την ομάδα του ο Νίκος Νιόπλιας σε σχέση με τον αγώνα εναντίον του Αρη. Οι "πράσινοι" με την γνωστή άμυνα, τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνη σε ρόλο αμυντικών χαφ. Μπροστά τους οι Λέτο αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Καραγκούνης στη μέση, έδιναν βοήθειες στον Τζιμπρίλ Σισέ που ήταν μοναδικός προωθημένος.

Στην αντίπερα όχθη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν άλλαξε κάτι από τα αρχικά του πλάνα με μοναδική εξαίρεση την επιλογή του Γιάχιτς στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Καφέ αντί του Μάκου. Με σχήμα 4-4-2 και τους Τζεμπούρ, Μπλάνκο επιθετικές "αιχμές" ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε σαν στηρίγματά τους, τους Σκόκο, Μαντούκα, Καφέ αλλά και Γιάχιτς ο οποίος είχε και περισσότερο όμως ανασταλτικά καθήκοντα.

Σκόραρε ο άνθρωπος των ντέρμπι...Σκόκο

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 6' ο Λέτο μετά από μια περίτεχνη ενέργεια βρήκε τον Σπυρόπουλο, εκείνος έκανε την σέντρα αλλά το σουτ του Κατσουράνη πέρασε μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα, ο Γιάχιτς μετά από απόκρουση των αμυντικών του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δεν έγινε το ίδιο όμως και τρία λεπτά αργότερα (9'), με τον παίκτη των ντέρμπι να ξαναχτυπά. Μετά από ένα λάθος του Κατσουράνη, ο Μαντούκα πάσαρε στον Τζεμπούρ εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα και αφού δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, ο Σκόκο από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1, "παγώνοντας" το ΟΑΚΑ.

Ο "Σάλπι" θυμήθηκε τον πρώτο γύρο

Το γκολ της "Ενωσης" σαφώς και αποσυντόνισε την προσπάθεια των γηπεδούχων να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα στο σκορ. Ετσι, οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά αλλά και την θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους (που δεν είχαν σταματήσει να τραγουδούν, όπως και μετά το γκολ του Σκόκο) για να φτάσουν σε μια καλή επιθετική προσπάθεια.

Στο 20' ο Σισέ που είχε βγει στα άκρα σε μια αλλαγή ρόλων έκανε την σέντρα και ο Λέτο έκανε την κεφαλιά την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Αραμπατζής.

Η εδαφική υπεροχή των "πράσινων" ήταν σαφής αφού ήθελε το γρήγορο γκολ με τους παίκτες τπυ Μπάγεβιτς την ίδια ώρα να διατηρούν με καλή αμυντική λειτουργία μακριά τα ατού των γηπεδούχων.

Ο παίκτης που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κρίνει το αποτέλεσμα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμελλε να σκοράρει και πάλι. Στο 27' μετά από φάουλ του Καραγκούνη, ο διεθνής επιθετικός πετάχτηκε πριν τον Καράμπελα στην μπάλα και με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Αραμπατζή. Το 1-1 ήταν γεγονός και οι 50.000 φίλοι των "πράσινων" έκαναν την νύχτα μέρα από τα καπνογόνα πανηγυρίζοντας με τον τρόπο αυτό το γκολ.

Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε

Το γκολ αυτό έδειξε να βοηθάει ψυχολογικά τους "πράσινους" που θέλοντας να εκμεταλλευθούν το πάθος που ξεχείλιζε από την εξέδρα, άρχισαν να πιέσουν την "Ενωση" για να φτάσουν σε ένα ακόμη γρήγορο γκολ. Στο 33' μετά από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη, που απόφυγε δύο αντιπάλους, το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή, κόντραρε στον Ζεράλντο και πέρασε κόρνερ. Ο αρχηγός των "πράσινων" έκανε και το κόρνερ με τον Σαριέγκι να πιάνει από κοντά την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι περιμένοντας τον αντίπαλο ψηλά προσπαθούσαν, όπως και στο γκολ που πέτυχαν,να βγούν σε μια ξαφνική αντεπίθεση αλλά όσες φορές το επιχείρησαν σταμάτησαν έξω από την περιοχή των "πράσινων". Οι παίκτες του Νιόπλια στο 39' πλησίασαν στο γκολ όταν σε μια επίθεση τους, ο Κατσουράνης έβγαλε μόνο του τον Σαλπιγγίδη αλλά το πλασέ του Ελληνα άσου βρήκε το εξωτερικό μέρος των διχτύων του Αραμπατζή, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Η λάμψη, το μήνυμα και η χαμένη ευκαιρία

Το δεύτερο ημίχρονο αγωνιστικά δεν έκρυβε κάποιες αλλαγές από τους δύο προπονητές στις αρχικές τους επιλογές ωστόσο είχε λάμψη από την εξέδρα. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φίλοι του "τριφυλλιού" άναψαν και πάλι πολλά καπνογόνα που έβγαζαν όμως ένα "λευκό" χρώμα και συνάμα είχαν απλώσει ένα λευκό πανό που είχε το παρακάτω μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: " ΝΑΙ, στις μετακινήσεις οπαδών. Θ13".

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Στο 47' ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με εκπληκτική πάσα βρήκε τον Σισέ που βγήκε απέναντι στον Αραμπατζή, αλλά ο ταλαντούχος πορτιέρο της ΑΕΚ με το ένα χέρι απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του.

Στην εξέλιξη του κόρνερ από τον Λέτο, ο Σαριέγκι και πάλι έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Ηρωας ο Αραμπατζής, δοκάρι ο Σαλπιγγίδης

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια παίζοντας κυρίως από τα άκρα με τους Σαλπιγγίδη και Λέτο αναζητούσαν το γκολ που θα τους χάριζε την νίκη, χάνοντας καλές ευκαιρίες. Στο 57' ο Λέτο έκανε την σέντρα και ο Καντέ στο πρώτο δοκάρι έκανε την κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σαλπιγγίδης με ατομική ενέργεια έκανε το σουτ από δεξιά, αλλά ο Αραμπατζής ίσα που ακούμπησε την μπάλα που χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε στην συνέχεια από τους αμυντικούς της Ενωσης.

Στο σημείο αυτό, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βλέποντας τον Μαντούκα να μην μπορεί να συνεχίσει τον αντικατέστησε με τον Λαγό ο οποίος έδινε βοήθεια και στο μαρκάρισμα του Σαλπιγγίδη από δεξιά στον συμπαίκτη του Αραούχο.

Στο 70'ο σκόρερ των "πράσινων" Σαλπιγγίδης ξεπέρασε τον Καράμπελα, σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό της ΑΕΚ και κατευθύνονταν προς τα δίχτυα, αλλά ο Αραμπατζής για μία ακόμα φορά με εντυπωσιακά αντανακλαστικά έκανε την απόκρουση του ματς και εν συνεχεία ο Αραούχο απομάκρυνε πάνω στην γραμμή.

Μέσα Σιμάο και Λάζαρος, έξω Κάρα και Λέτο

Ο τεχνικός των γηπεδούχων θέλοντας να "φρεσκάρει" την ομάδα του στο τελευταίο τέταρτο έβαλε στο ματς τους Σιμάο και Χριστοδουλόπουλο και απέσυρε τους κουρασμένους Καραγκούνη και Λέτο.

Ομως η προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τύχη καθώς έμοιαζε μονόπλευρη, αφού και πάλι από δεξιά ο Σαλπιγγίδης ήταν ο άνθρωπος που έχασε και πάλι μια ευκαιρία. Στο 76' ο διεθνής επιθετικός σούταρε από πλάγια και μετά την κόντρα στον Μαϊστόροβιτς η μπάλα πέρασε σαδιστικά κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι που διατηρούσαν το 1-1 και με το οποίο έδειχναν ικανοποιημένοι, στο φινάλε λίγο έλειψε να "κλέψουν" το ματς. Στο 89' ένα σουτ του Μπλάνκο έξω από την περιοχή, κόντραρε και η μπάλα στρώθηκε στον Τζεμπούρ, ο οποίος σούταρε άμεσα αλλά ο Τζόρβας σε ετοιμότητα και καλή θέση έδιωξε με τις γροθιές σε κόρνερ, στην τελευταία καλή στιγμή του ματς.

Συνέντευξη Τύπου...


Νίκος Νιόπλιας (προπονητής Παναθηναϊκός): " "Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά, ήμασταν καλύτεροι στο υπόλοιπο παιχνίδι και αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει ήταν η ομάδα μας, ο Παναθηναϊκός.

(Για την αλλαγή Καραγκούνη με Σιμάο): Ναι, η ΑΕΚ είχε τρεις παίκτες μπροστινούς που δεν κυνηγούσαν. Ο Γιώργος έδειχνε σημάδια κούρασης. Και για να πιέσεις πρέπει να έχεις ξεκούραστους παίκτες. Αν πιέσεις θα κλέψεις μπάλες και θα επιτεθείς σε δεύτερο και τρίτο χρόνο. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου. Άλλες φορές πετυχαίνει, άλλες όχι. Αν δεν το κάναμε αυτό, θα έπρεπε να κόβουμε την ΑΕΚ στην περιοχή μας και μετά να κάναμε 70 μέτρα επίθεση.

(Υπήρχε πρόβλημα στην μεσαία γραμμή και χρειάζονταν αυτή η αλλαγή): Εμείς είμαστε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Και ο Ζιλμπέρτο παίζει καλά και τα άλλα δύο παιδιά. Ομως ο Καραγκούνης πήγε ταξίδι στην Πορτογαλία, έπαιξε ένα ημίχρονο, είχε κούραση. Εμείς θέλαμε να πιέσουμε και να κερδίσουμε, η ΑΕΚ είχε τρεις παίκτες πίσω και μπορούσαμε εύκολα να δεχθούμε αντεπίθεση, γιατί έβγαιναν 3 με 3, από τη στιγμή που ανέβαινε ο ένας μπακ μας.

(Πήρατε αυτό που θέλατε από τις αλλαγές): Πολλές φορές παίρνεις, πολλές φορές δεν παίρνεις. Υπάρχει μια παρεξηγημένη άποψη στην Ελλάδα, ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις λλαγές. Αν έχει ρυθμό το παιχνίδι, είναι δύσκολο να μπει κάποιος και να μπει στο ρυθμό του αγώνα. Στον πρόσφατο αγώνα με τον Αρη, ούτε ο κύριος Κούπερ έκανε αλλαγές, ούτε εγώ. Πολλές φορές χρειάζονται, άλλες όχι. Άλλες φορές παίρνεις αυτό που θέλεις και άλλες όχι. Το θέμα είναι να έχεις σκεπτικό.

(Για ποιο λόγο έγινε η αλλαγή Λέτο;): Είχε πρόβλημα τραυματισμού στην γάμπα, δεν θα τον άλλαζα εκείνη τη στιγμή. Εκανα γρήγορα την αλλαγή για να μην παίζουμε με δέκα παίκτες γιατί εκείνη τη στιγμή είχε τραυματιστεί ο τερματοφύλακάς τους. Δεν σημαίνει ότι ο Λέτο δεν ήταν καλός.

(Οι έξι βαθμοί είναι καλή διαφορά για την συνέχεια): Πάντα πρέπει μέχρι να τον εξασφαλίσεις μαθηματικά να παλεύεις, έχεις όμως ένα μεγάλο αβαντάζ και σαν ομάδα είμαστε καλά. Μπορεί να έχεις και 15 βαθμούς και να μην είσαι καλά ή να έχεις μείον 1 όπως είχαμε εμείς και να κερδίζεις. Δεν παίζεις μόνος σου, παίζουν και οι άλλοι. Τόσο εμείς όσο και εκείνοι θα έχουμε άτυχα αποτελέσματα.

(Για την δυσφορία Καραγκούνη στην αλλαγή του): Πού το είδατε ρε παιδιά; Γιατί να δυσανασχέτησε; Ο καθένας θέλει να παίζει για 90 λεπτά, λογικό είναι να είναι στενοχωρημένος. Το θέμα είναι τι κάνουμε ως ομάδα.

(Για την κατάσταση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ): Δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις. Εμείς είμαστε μπροστά με έξι βαθμούς. Θέλουμε να κερδίζουμε και να είμαστε καλά. Εχουμε πλεονέκτημα, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν τα κερδίσουμε όλα δεν πρόκειται οι άλλοι να μας απειλήσουν αφού έχουμε σημαντική διαφορά. Δεν περιμένουμε να χάσουν οι άλλοι.

(Για μεταγραφές που δεν έγιναν τελικά, ένα σχόλιο): Όχι, όχι, κανένα σχόλιο. Αν γυρίσει όλη η ομάδα, είμαστε καλά. Βρήκαμε ρυθμό στην άμυνα μας, μιας και όλο το μήνα για αμυντικούς συζητάμε. Βρήκαμε καλό ρυθμό. Μακάρι να γυρίσουν όλοι υγιείς, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια















".

Ντούσαν Μπάγεβιτς (προπονητής ΑΕΚ): " (Περιμένατε τον Παναθηναϊκό έτσι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο) "Όλες τις ημέρες πριν το παιχνίδι λέγαμε συνέχεια ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες μου ήξεραν. Όμως στο παιχνίδι δεν μπορείς συνέχεια να γίνονται όπως τα θέλεις. Ξεκινήσαμε καλά, όμως μετά δεχθήκαμε πίεση. Κάναμε λάθος, γυρίσαμε πίσω, δεν μαρκάραμε εκεί που είχαμε πει.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν ίδιοι σε απόδοση. Τώρα αν είναι δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα, τι να πω. Ευκαιρίες είχε ο Παναθηναϊκός, αλλά έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, ήταν δίκαιο. Πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Θα έχουμε καλύτερη συνέχεια.

(Μετά την νίκη στο Καραϊσκάκη, κόψατε και δύο βαθμούς από Παναθηναϊκό. Ενα σχόλιο;) Το πρωτάθλημα δεν είναι τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Σε άλλα παιχνίδι κρίνεται η ποιότητα και η σταθερότητα.

(Για τον ρόλο του Μπλάνκο): Ο Μπλάνκο είχε έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από αυτά που έχετε δει. Αυτό που του ζήτησα, αυτό έκανε. Δεν είπα ότι είναι νέα θέση, δύσκολα θα παίξει σε καινούργια θέση ο Μπλάνκο. Ομως σήμερα έκανε αυτό που του ζήτησα.

(Μετανιώσατε για την επιλογή Καράμπελα αντί του Γεωργέα) Οχι δεν μετάνοιωσα για τον Καράμπελα. Δεν μπορείς να πεις ότι με Νίκο θα ήσουν καλύτερα. Εχουμε 2 μπακ κοντούς, μην σας τα λέω ένα-ένα.

(Για την εικόνα του Λαγού που επέστρεψε) Ανακάμπτει πολύ καλά ο Λαγός. Συγχαρητήρια στους παίκτες, πιστεύω ότι έκαναν ένα καλό παιχνίδι, μπορούσαμε και καλύτερα, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι.









".

Εισιτήρια: 47.379 / Εισπράξεις: 728.084

Όλα τα λεφτά...


Η παρουσία των 50.000 οπαδών του "τριφυλλιού" και τα όσα δημιούργησαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ακόμα οι περίτεχνες ενέργειες σπουδαίων παικτών στο ματς και από τις δύο πλευρές.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τις πολλές κίτρινες κάρτες, τα νεύρα ορισμένων παικτών αλλά και το λέιζερ που μερικοί οπαδοί χρησιμοποιούσαν παρά τις συστάσεις της ΠΑΕ.

Video με τα γκολ της αναμέτρησης...

To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
6' Σουτ Παναθηναϊκός Κατσουράνης
Ο Σπυρόπουλος από αριστερά πασάρει στον Κατσουράνη, που λίγο έξω από την περιοχή επιχειρεί το πρώτο σουτ του αγώνα, αλλά η μπάλα φεύγει μακριά από το αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή
9' Γκολ ΑΕΚ Σκόκο
Λάθος στο κέντρο από τον Κατσουράνη, Ο Μαντούκα πασάρει στον Τζεμπούρ, που από αριστερά μπαίνει στην περιοχή, γυρίζει παράλληλα στον Σκόκο που με αριστερό σουτ μέσα από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
20' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Λέτο
Σέντρα από δεξιά, ο Λέτο παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Αραμπατζής μαζεύει εύκολα την μπάλα στη δεξιά του γωνία
23' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός πιέζει για την ισοφάριση
24' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σαριέγκι
24' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μαϊστόροβιτς
27' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από δεξιά, ο Σαλπιγγίδης στο κέντρο της άμυνας πηδάει ψηλότερα απ' όλους και με δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αραμπατζή
33' Σουτ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Ωραία ενέργεια του Καραγκούνη, που αποφεύγει δύο αντιπάλους και σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει και περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή
39' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Άνοιγμα του Κατσουράνη αριστερά στον Σαλπιγγίδη, που απέναντι στον Αραμπατζή σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
44' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Σκόκο
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σισέ
Κάθετη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Σισέ που φεύγει στην αντεπίθεση, μπαίνει στην περιοχή, αλλά ο Αραμπατζής διώχνει ενστικτωδώς το πλασέ του Γάλλου σε κόρνερ
47' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαριέγκι
Εκτέλεση κόρνερ από τον Λέτο, ο Σαριέγκι παίρνει τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
49' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Γιάχιτς
57' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Καντέ
Σέντρα του Λέτο από δεξιά, ο Καντέ παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει άουτ
62' Δοκάρι Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Σαλπιγγίδης αποφεύγει δύο παίκτες από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με το αριστερό, ο Αραμπατζής βρίσκει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα, που στη συνέχεια χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ
63' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Λαγός στη θέση του Μαντούκα
64' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βύντρα
69' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Ζιλμπέρτο Σίλβα
70' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Σαλπιγγίδης αποφεύγει από δεξιά τον Καράμπελα, σουτάρει με το αριστερό, η μπάλα κοντράρει στον αμυντικό της ΑΕΚ και κατευθύνεται προς τα δίχτυα, αλλά ο Αραμπατζής για μία ακόμα φορά διώχνει εντυπωσιακά
72' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Οι Σιμάο και Χριστοδουλόπουλος αντί των Καραγκούνη και Λέτο
73' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Μάκος στη θέση του Γιάχιτς
76' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς στην προσπάθειά του να διώξει, κλωτσάει την μπάλα, που περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή
87' Ευκαιρία ΑΕΚ Τζεμπούρ
Σουτ του Μπλάνκο έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Τζεμπούρ, που σουτάρει από δεξιά, αλλά ο Τζόρβας διώχνει με τις γροθιές σε κόρνερ
89' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Γκερέιρο στη θέση του Σκόκο
90' Λήξη αγώνα


























































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ