ΠΑΟΚ

Η ευχή του Ζαγοράκη στον Κονσεϊσάο

Η ευχή του Ζαγοράκη στον Κονσεϊσάο
Κονσεϊσάο

'Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι αφού το έχεις γούρι να φέρεις επιτυχίες στον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα με το 7".

Την φανέλα δηλαδή που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση για να αναλάβει την θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθούσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όσο για την επιλογή για το συγκεκριμένο νούμερο στην φανέλα από τον Κονσεϊσάο αυτή είχε να κάνει με το όπως του εξήγησε ότι στις ομάδες που αγωνίστηκε το έπαιρνε για γούρι.
Ο Ζαγοράκης μίλησε στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης «πρώτης» για τον Κονσεϊσάο ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ παρουσία του Φερνάντο Σάντος αλλά και στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα σκοπεύει να παρακολουθήσει από κοντά όλες τις προπονήσεις της ομάδας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Όσο για τον Κονσεϊσάο από την παρουσία του στην χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής όπου ο Πορτογάλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα έδειξε στον Σάντος ότι μπορεί να τεθεί άμεσα στην διάθεσή του. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο τεχνικός του "Δικεφάλου" τον υπολογίζει εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη σύμφωνα μάλιστα και με το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον διεθνή Σέρβο Γκόραν Γκάβραντσιτς αλλά και με τον Γιώργο Γεωργιάδη που ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα ερωτηματικό τίθεται σχετικά ως προς την συμμετοχή του διεθνή Μολδαβού επιθετικού, Βιορέλ Φρούνζα, που αναμένεται αύριο μετά από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη από την Αττάλεια της Τουρκίας όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Σήμερα μάλιστα πρόκειται να αντιμετωπίσει εκεί σε φιλικό παιχνίδι το Καζακστάν.

Αισιόδοξος ο Γκάβραντσιτς


Ο Γκόραν Γκάβραντσιτς σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" τόνισε ότι ο ίδιος νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη με τον διεθνή Σέρβο να εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το ματς.

" Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο προπονητής και όχι εγώ", τόνισε αρχικά ο Γκάβραντσιτς αναφερόμενος στον εαυτό του και συνέχισε: " Εγώ απλώς έχω ενταχθεί στην ομάδα και έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεσή του.

Σημασία δεν έχει αν είμαι εγώ έτοιμος ή αν θα παίξω, αλλά να είναι έτοιμη η ομάδα και να πάρει το ντέρμπι χαρίζοντας χαρά στον κόσμο. Αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Άρη όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο.

Ανυπομονώ να παίξω και να νιώσω την ατμόσφαιρα του ντέρμπι, είμαι έτοιμος απλά είναι απόφαση του προπονητή. Όπως και να έχει πάντως, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον Άρη



".

Ο Γκάβραντσιτς σχολιάζοντας την ήττα του ΠΑΟΚ την Κυριακή από τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης δήλωσε: " Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαφώς καλύτερα από τον ΟΦΗ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, ένα δοκάρι αλλά και ένα χαμένο πέναλτι, ενώ δεν μας δόθηκε άλλο ένα πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν κερδίσαμε, πιέζαμε και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έδωσε και το δεύτερο πέναλτι, το οποίο ήταν πεντακάθαρο".

Κι όσο για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην περίοδο του Ιανουαρίου και κατά πόσο η προσθήκη του ιδίου, του Βερόν, του Κονσεϊσάο και του Φρούνζα αλλάζουν τα δεδομένα της ομάδας επισήμανε: " Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο... Ας περιμένει ο κόσμος να με δει. Έχω παίξει στην Ντιναμό Κιέβου και στο Champions League, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία καινούργια πρόκληση και για μένα και θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου.

Μπορώ να μιλήσω όμως για το Βερόν και τον Κονσεισάο, οι οποίοι έχουν έρθει επίσης στην ομάδα και να ανεβάζουν τον ΠΑΟΚ ένα επίπεδο. Όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο ψηλά", και κατέληξε: "Επιμένω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Άρη την Κυριακή

".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ