ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η δικαίωση του Σισέ και οι "ματιές" σε Μπενίτες

Η δικαίωση του Σισέ και οι "ματιές" σε Μπενίτες
σισε

Δικαιωμένοι νιώθουν Σισέ και ιθύνοντες ΠΑΟ για επιλογή. Καλοβλέπουν Μπενίτες της Εστουντιάντες

Νιώθει δικαιωμένος ο Σισέ

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς εκτός από τις κούπες του πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδος, για τον Τζιμπρίλ Σισέ ήρθε με το αρχικό κάλεσμα του Ραϊμόν Ντομενέκ ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο μεγάλος "αντίπαλος" του πρώτου σκόρερ των "πράσινων" και της Σούπερ Λίγκα, Καρίμ Μπενζεμά έμεινε εκτός των πλάνων και της 30αδας του Ντομενέκ, επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο τις εκτιμήσεις αρκετών γαλλικών πρακτορείων ειδήσεων.

Ετσι από τους επικρατέστερους επιθετικούς για την 23άδα που θα πάει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής επιβεβαιώθηκε η τετράδα των Ανρί (Μπαρτσελόνα), Ανελκά (Τσέλσι), Σισέ (Παναθηναϊκός), Ζινιάκ (Τουλούζ) με τον Μπριάν της Ρεν να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο έτερος (πέμπτος) επιθετικός που θα μείνει εκτός αποστολής.

Εξετάζουν Μπενίτες στην Παιανία

Η αγορά της Αργεντινής αποτελεί πάντα πόλο έλξης για την ομάδα του Παναθηναϊκού που τις περισσότερες φορές δικαιώνεται από τις επιλογές που κάνει από εκεί. Με ανθρώπους και σκάουτερ που γνωρίζουν καλά καταστάσεις εκεί οι "πράσινοι" κοιτούν κάθε μεταγραφική περίοδο παίκτες που μπορούν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη και είναι έτοιμοι να τους "αρπάξουν".

Ετσι, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Λέτο, ότι ετοιμάζεται να φέρει άλλους τρεις παίκτες της αξίας του Αργεντίνου σταρ των "πράσινων", στην Παιανία παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Λεάντρο Νταμιάν Μπενίτες της Εστουντιάντες.

Ο 29χρονος μέσος των "λιονταριών" θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην θέση "8" (κεντρικός μέσος) με εξαιρετική πάσα. Η τιμή του είναι σε λογικά πλαίσια (1-1.500.000 ευρώ) και η Εστουντιάντες προτίθεται να τον πουλήσει μετά τον Ιούνιο λόγω των υποχρεώσεων του συλλόγου στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στις 19:00 με ΑΕΛ το "τριφύλλι"

Στην Λεμεσό και την Κύπρο είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει των δύο φιλικών που θα δώσουν οι "πράσινοι" που έτυχαν θερμής υποδοχής τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή.

Οι νταμπλούχοι σήμερα ξεκουράστηκαν και την Τετάρτη δίνουν το πρώτο εκ των δύο φιλικών κόντρα στην ΑΕΛ που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Την επομένη αντιπροσωπεία των ανθρώπων του ΠΑΟ, μετά από συνεννόηση των ανθρώπων της ΠΑΛΕΦΙΠ Κύπρου, θα μεταβούν στα γραφεία της Λέσχης των φίλων του Παναθηναϊκού για να τιμηθούν μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

Εκτός απροόπτου το παρών θα δώσουν ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Αντωνιάδης, Νίκος Νιόπλιας, Κριστόφ Βαζέχα και 3-4 παίκτες, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ