ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδι σε Κύπρο και αναμονή διοικητικών

Ταξίδι σε Κύπρο και αναμονή διοικητικών
Σισέ, Παναθηναϊκός

Οι Γάλλοι στέλνουν Σισέ στo Mουντιάλ. Στην Κύπρο την Τρίτη για δύο φιλικά. Αναμονή στα διοικητικά

Στο Μουντιάλ από τους συμπατριώτες του

Στην αποστολή των "23" που θα ανακοινώσει το βράδυ της Τρίτης ο Ντομενέκ είναι σύμφωνα σχετική ψηφοφορία της γαλλικής εφημερίδας "L' Εquipe" στην ηλεκτρονική της σελίδα. 23.375 αναγνώστες του σάιτ συμμετείχαν και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στην Σούπερ Λίγκα ενώ ήταν δηλαδή με διαφορά ο τέταρτος φορ στην προτίμηση των αναγνωστών.

Ο άσος του "τριφυλλιού" έχει ψηφιστεί 15ος στους πρώτους 23 μετά τους Γιορίς, Εβρά, Ριμπερί, Μαλουντά, Γκουρκίφ, Ανελκά, Τουλαλάν, Σανιά, Αμπιντάλ, Μανταντά, Γκαλάς, Ανρί, Μπενζεμά και Λασανά Ντιαρά.

Με Λάζαρο στην Μεγαλόνησο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Δευτέρα το μεσημέρι την προετοιμασία του στην Παιανία για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο. Οι "πράσινοι" μετά την πρωινή προπόνηση, άκουσαν τον προπονητή τους Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη (13:00) για την Λεμεσό, για τους αγώνες με ΑΕ Λεμεσού και Αλκή Λάρνακας και θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο.

Ο Κοζαζανίτης τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του κανονικά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ωστόσο εξασφάλισε άμεσα άδεια και θα δώσει κανονικά το παρών στην "πράσινη" αποστολή.

Αντίθετα δεν θα ταξιδέψουν ο τραυματίας Δάρλας και ο Γκαλίνοβιτς που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους, και για τον λόγο αυτό (αλλά και λόγω της απουσίας των διεθνών) είναι και αρκετοί παίκτες από την Golden Team.

Η αποστολή για Κύπρο

Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 3 ομάδες και να παίζουν δίτερμα ενναλάξ.

Ο Δάρλας έκανε θεραπεία, ενώ απών ήταν ο Χριστοδουλόπουλος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team: Λαγός, Μαχλελής, Φέτσης, Λιόλιος, Σταμπολζίεφ, Ταχμαζίδης και Ραντοβάνοβιτς.

Μετά το τέλος προπόνησης ανακοινώθηκε από τον 45χρονο, η 19μελής αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο την Τρίτη και αυτή απαρτίζεται από τους: Λέτο, Πετρόπουλο, Σαριέγκι, Ρουκάβινα, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Καρνέζη, Κλέϊτον, Μαρίνο, Μαχλελή, Χριστοδουλόπουλο, Γκάμπριελ, Μελίσση, Ραντοβάνοβιτς, Φέτση, Σταμπολζίεφ, Λαγό και Λιόλιο.

Πανικός στην Μεγαλόνησο


Η άφιξη των νταμπλούχων παικτών του "τριφυλλιού" έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Μεγαλόνησο. Οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν θριαμβευτική υποδοχή σύμφωνα με πληροφορίες για να δουν όσα ινδάλματά τους βρεθούν εκεί.

Παράληλα, η ΠΑΛΕΦΙΠ Κύπρου ετοιμάζει εκδήλωση, στην οποία θα τιμηθούν μεταξύ άλλων ο Κώστας Αντωνίου και ο Νίκος Νιόπλιας.

Αλλαγές στο πρόγραμμα

Μια αλλαγή έγινε στο πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "πράσινη" ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο της Αλκή Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 14 Μαϊου στο Νέο Στάδιο ΓΣΠ στη Λάρνακα, αντί του ΓΣΠ που είχε οριστεί αρχικά και η σέντρα θα γίνει στις 20:00, αντί για τις 19:00.

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων


Τέλος, αυτή την εβδομάδα και με την άφιξη πλέον του Νικόλα Πατέρα στην Αθήνα αναμένεται και να υπάρχουν εξελίξεις στα διοικητικά. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού", τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει επαφές προκειμένου να οριστεί επιτέλους το πολυσυζητημένο ραντεβού των μετόχων, στο οποίο θα κριθούν πολλά σχετικά με την πορεία που θα έχει την νέα χρονιά το "τριφύλλι".

Δηλαδή για το αν αν θα συνεχίσει ο ίδιος ο "ισχυρός άνδρας" στην προεδρία της "πράσινης" ΠΑΕ, τα οικονομικά αλλά και την έκθεση της Deloite.



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ