ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Γράφονται ανακρίβειες"

Νιόπλιας: "Γράφονται ανακρίβειες"
νιοπλιας αναχωρηση

"Γράφονται ανακρίβειες" είπε ο Νιόπλιας για την μεταγραφολογία. Θερμή υποδοχή 50 οπαδών σε Λεμεσό

Νιόπλιας: "Γράφονται ανακρίβειες"

Με αφορμή την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Κύπρο εκεί που οι "πράσινοι" θα δώσουν δύο φιλικά για να "τσεκάρει" ο τεχνικός των νταμπλούχων την κατάσταση ορισμένων παικτών αλλά και μερικών νέων ταλαντούχων, ο 45χρονος μίλησε για τα ονόματα που γράφονται και ακούγονται καθημερινά από τα ΜΜΕ, ως υποψήφιοι στόχοι του συλλόγου.

" Καθένας για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι έτοιμος όσον αφορά τον σχεδιασμό. Περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν αλλά γράφονται ανακρίβειες. Δεν μπορούμε να πάρουμε τόσους πολλούς παίκτες. Από αυτά που γράφονται μπορεί να έρθει και το 1/5 ή το 1/10. Τίποτα δεν ισχύει ακόμα.

Έχουμε κάποιους στόχους. Είναι σημαντικό να προσθέτουμε κομμάτι με κομμάτι, μέχρι να γίνουμε καλύτεροι.

"

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τον ίδιο και την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, απαντώνας λακωνικά: " Εννοείται ότι εγώ είμαι πάντα έτοιμος να συνεχίσω, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στην συνέχεια"

Σε ότι αφορά τον λόγο των δύο φιλικών αναμετρήσεων ο 45χρονος τεχνικός υποστήριξε, αρχικά: " Είναι δύο παιχνίδια χωρίς άγχος αλλά δεν παύουν να είναι δύο παιχνίδια του νταμπλούχου Παναθηναϊκού. Δεν πάμε για διακοπές στην Κύπρο, αλλά για δύο φιλικά που μπορούν να βγουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα καθώς ενσωματώθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα.

Είναι προτιμότερο να παίζουμε φιλικά παρά να μένουμε στην καθημερινότητα των προπονήσεων. Θέλουμε να δούμε τις ικανότητες μερικών νεαρών παικτών, να δούμε την διάθεση τους. Εκεί φαίνεται αν είναι επαγγελματίες και αυτό μετράει σε έναν προπονητή. Είναι επίσης καλό να δουν και οι Κύπριοι φίλοι μας την ομάδα τους. Πάμε σίγουρα για να το ευχαριστηθούμε

".

Δεν πρόλαβε αλλά θα πάει ο Λάζαρος

Τελικά, η αποστολή που αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την Κύπρο αποτελούνταν από 18 ποδοσφαιριστές καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρόλο ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης τις διαδικασίες για να εξασφαλίσει 6μηνη αναβολή από τον στρατό, όμως δεν πρόλαβε να βρεθεί έγκαιρα από τον Αυλώνα στα Σπάτα και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Λεμεσό.

Παρόλο αυτά, όμως ο μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού" θα ταξιδέψει την Τετάρτη (12/5) και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του ενόψει των δύο φιλικών.

Πετρόπουλος: "Χαρά μας..."

Στην άφιξη των νταμπλούχων Ελλάδος για το 2010, βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί και αποθέωσαν τον Νιόπλια και τον Λέτο και τους άλλους "πράσινους" αστέρες. Αρκετοί ήταν αυτοί που πήραν αυτόγραφα και τράβηξαν πολλές φωτογραφίες με παίκτες του "τριφυλλιού".

" Είναι χαρά μας που θα παίξουμε σε γεμάτα γήπεδα. Είναι γνωστό ότι στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και ελπίζουμε να έρθουν να δουν και να χαρούν τα δύο παιχνίδια" είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Πετρόπουλος μόλις η ομάδα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο.

Επιμένουν για Ντιντάν

Μετά τα αγγλικά δημοσιεύματα την Δευτέρα, το όνομα του Αρούνα Ντιντάν φαίνεται να απασχολεί πιο έντονα τους "πράσινους" οι οποίοι αναζητούν έναν παρτενέρ στην δεξιά πλευρά της ομάδας, καθώς πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Εναν παίκτη όμως που θα μπορεί να βοηθάει στο σκοράρισμα και να δώσει βοήθειες στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο επιθετικός της Πόρτσμουθ σημείωσε οκτώ γκολ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας (ως δανεικός από τη Λανς), αλλά μετά τον υποβιβασμό της θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο παρτενέρ του Ντρογκμπά στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού έχει στο συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα ρήτρα 4.500.000, ευρώ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις η τιμή μπορεί να γίνει πιο προσιτή.

Ετοιμος να προτείνει και άλλους "Λέτο"

Σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό πέραν του σούπερ σταρ των "πράσινων". Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Κοσεντίνο, μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα" υποστήριξε πως θα έρθει στην Αθήνα για να προτείνει τον Παλέτα, τον οποίο και διεκδικεί η Πάρμα, αλλά και ακόμα τρεις παίκτες από την χώρα του τανγκό που ίσως θα ενδιέφεραν τον ελληνικό σύλλογο και μπορούν να τον ανεβάσουν ακόμα περισσότερο σε ποιότητα και επίπεδο.

Μπορντόν και Ομπράνιακ στο προσκήνιο

Ενα νέο όνομα, που πάντως είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τον Παναθηναϊκό, ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα. ο Λουντοβίκ Ομπράνιακ είναι ακόμα ένας Πολωνός ποδοσφαιριστής που προτάθηκε στο "τριφύλλι" και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Αν και η τιμή πώλησής του δεν είναι ενδεικτική, ο 25χρονος παίκτης της Λιλ μπορεί να ταιριάζει στο στιλ που θέλει η τεχνική ηγεσία των "πράσινων", καθώς εκτός από αριστερά παίζει με ευκολία και στον άξονα.

Σε ό,τι αφορά τον αμυντικό της Σάλκε, Μπορντόν, σε δηλώσεις του περί ενδιαφέρον της Νιναμό Μόσχας, πέραν του "τριφυλλιού" υποστήριξε πως δεν μπορεί κανείς να μιλάει υποθετικά, καθώς για την ώρα δεν έχει στά χέρια του κάποια πρόταση.

Δοκιμές στην Παιανία

Τρεις νεαροί Παραγουανοί δοκιμάζονται τις μέρες αυτές στην Παιανία υπό τις οδηγίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Πρόκειται για τους Νταβίντ Ρόβλες (18 ετών), Ολιβιέ Κασέρ (18 ετών επίσης) και Χόρχε Ορτίρ Σέζαρ (20 ετών) που θεωρούνται ταλαντούχοι και αν καταφέρουν να πείσουν τον τεχνικό της Golden Team, θα πάρουν το εισιτήριο της παραμονής τους στο "τριφύλλι".









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ