PREMIER LEAGUE

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Μάντσεστερ: Το Old Trafford έχει πλέον και τον δικό του... καταρράκτη

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Μάντσεστερ: Το Old Trafford έχει πλέον και τον δικό του... καταρράκτη

Απίστευτο σκηνικό στο Old Trafford, σχηματίστηκε καταρράκτης από την πολλή βροχή στο ένα πέταλο και πλημμύρισε μέρος της εξέδρας πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ.

Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να δούμε τέτοιες εικόνες, να όμως που και στο πιο προηγμένο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγιναν μάρτυρες ενός αν μη τι άλλου απίστευτου σκηνικού.

Περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ, άνοιξαν κυριολεκτικά οι ουρανοί στο Μάντσεστερ, με συνέπεια να συσσωρευτεί μεγάλος όγκος νερού στο σκέπαστρο του Old Trafford. Μάλιστα, στο ένα πέταλλο άρχισε κυριολεκτικά να σχηματίζεται καταρράκτης με το νερό να πέφτει μέσα στο γήπεδο και να πλημμυρίζει ένα κομμάτι της εξέδρας.

Ασφαλώς, το σκηνικό έγινε viral, αφού δεν είναι συνηθισμένες τέτοιες εικόνες σε αγγλικά γήπεδα, αν και το Old Trafford έχει παρουσιάσει ξανά παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν σε μεγάλους όγκους νερού.

Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είδαν στη συνέχεια την ομάδα τους να ηττάται με 1-0 από την Άρσεναλ και να χάνει κι άλλο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ