Αδιανόητες αποδόσεις Κωνσταντέλια και Καρέτσα στο Ντόρτμουντ – Αμβούργο

Απευθείας στο ταμείο σε στέλνουν οι δύο Έλληνες διεθνείς. Εσύ απλά πρέπει να τους ακολουθήσεις.
Στη σέντρα και η Γερμανία! Η Μπουντεσλίγκα ήταν η μοναδική εκ των μεγάλων πρωταθλημάτων που δεν είχε αρχίσει, όπως ξεκινά κι αυτή και το κουπόνι αρχίζει να… μυρίζει χειμώνα.
Η εκκίνηση έγινε χθες με την κόντρα της Μπάγερν με τη Στουτγκάρδη και πλέον σειρά παίρνουν τα Ελληνόπουλα της Ντόρτμουντ.
“Αποικία” μας πια η Βεστφαλία, με τους Κωνσταντίνο Καρέτσα και Γιάννη Κωνσταντέλια να φιλοδοξούν πως μπορούν να βάλουν το λιθαράκι τους για να επιστρέψει η Μπορούσια σε τροχιά πρωταθλητισμού, κάτι που της έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.
Πρώτος αντίπαλος το Αμβούργο, το οποίο σώθηκε εύκολα πέρσι, στην επιστροφή του μετά από χρόνια στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Οι “δεινόσαυροι” έχουν τον ίδιο στόχο και φέτος ενώ δεν μοιάζουν ικανοί να φανούν ανταγωνιστικοί στη μάχη που θα δοθεί για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Πάμε να δούμε τι παίζουμε σήμερα.