STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αψιμαχία Ζίβκοβιτς - Ποντένσε, ένταση και κάρτες στους παίκτες των δύο ομάδων

Ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων
Ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων INTIME SPORTS

Αψιμαχία και ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων υπήρξε στο 49' με τους Ποντένσε και Ζίβκοβιτς πρωταγωνιστές με τον διαιτητή να δίνει κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο και στον Σβαμπ.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Τούμπα και συγκεκριμένα στο 49' υπήρξε έντονη αψιμαχία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που εξελίχθηκε σε ένταση και εν συνεχεία ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε από μια κάρτα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο 49' ο Ζίβκοβιτς δεν άφησε τη μπάλα για να εκτελεστεί ένα πλάγιο άουτ με τον Ποντένσε να του χτυπάει τα χέρια για να του την πάρει μέσα από τα χέρια. Ο Σέρβος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ο Πορτογάλος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να μπουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων όπως οι Σβαμπ, Κουλιεράκης, Μπράντον, Κετζιόρα από πλευράς ΠΑΟΚ και οι Κάρμο, Ρέτσος, Κίνι από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο διαιτητής του αγώνα πήγε κοντά στους παίκτες των δύο ομάδων για να "σβήσει' την ένταση και έδωσε από μια κίτρινη κάρτα. Από πλευράς ΠΑΟΚ την είδε ο Σβαμπ και από πλευράς Ολυμπιακού ο Ποντένσε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ