ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Ο Τσάβι δεν πρέπει να είναι ο διάδοχός μου αλλά ο εαυτός του"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει δηλώσεις για την πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει δηλώσεις για την πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN ΑΠΟ YOUTUBE

Πεπεισμένος πως ο Τσάβι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα λόγω του τρόπου με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή των μπλαουγκράνα.

Ο Τσάβι τόνισε πως έχει πρότυπο τον Πεπ Γκουαρδιόλα και πως τον θεωρεί τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του στο Καμπ Νόου από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε με τη σειρά του να πλέξει το εγκώμιο του άλλοτε παίκτη του.

"Εάν ο Λαπόρτα και το διοικητικό συμβούλιο τον επέλεξαν είναι επειδή υπέρ του Τσάβι υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα και μόνο λίγα εναντίον του.

Γνωρίζει την ομάδα, θα φέρει θετική ενέργεια και με τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο αλλά και την αφοσίωσή του, σίγουρα θα πάει μπροστά την Μπαρτσελόνα", τόνισε αρχικά ο Γκουαρδιόλα, που βρέθηκε στην παρουσίαση του Τσάβι το απόγευμα της Δευτέρας, για να προσθέσει με νόημα:

"Ο Τσάβι δεν πρέπει να είναι ούτε δικός μου διάδοχος ούτε οποιουδήποτε άλλου πρέπει να είναι ο εαυτός του. Θα πρέπει να υπάρχει υπομονή απέναντί του. Οι ποδοσφαιρικές γνώσεις του θα βοηθήσουν πολύ το σύλλογο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ