ΤΣΑΒΙ

Μπαρτσελόνα: Sold out η σημερινή παρουσίαση του Τσάβι, το παρών θα δώσει και ο Γκουαρδιόλα

Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @2015 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα γυρίζει σελίδα και ετοιμάζεται το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) να παρουσιάσει τον Τσάβι ως νέο προπονητή της ομάδα, με τα εισιτήρια να γίνονται sold out από τους φίλους του καταλανικού συλλόγου. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Τσάβι Ερντάντεθ είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και εκείνος που θα αναλάβει το κουμάντο στα αποδυτήρια των "μπλαουγκράνα" μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έπειτα από το τέλος του Ρόναλντ Κούμαν. Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) ο καταλανικός σύλλογος αναμένεται να παρουσιάσει τον ζωντανό θρύλο της ομάδας.

Η επιστροφή του Τσάβι, ο οποίος γυρίζει στο Καμπ Νου για να αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, οι οποίο "εξαφάνισαν" μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία από τη διοίκηση για την παρουσίασή του.

Όπως αναφέρει η καταλανική SPORT, περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι θα βρεθούν στο Καμπ Νου για να παρακολουθήσουν από κοντά την επιστροφή του Τσάβι, με το δημοσίευμα να αναφέρει επίσης ότι το παρών θα δώσει και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έγραψε ιστορία ως τεχνικός των μπλαουγκράνα.

Ο Ισπανός κόουτς δεν θα έχανε την ευκαιρία να δει τον άλλοτε "μαθητή" του -καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην Μπάρτσα την τετραετία 2008/12- να αναλαμβάνει χρέη προπονητή στον σύλλογο της Βαρκελώνης.

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ