ΟΦΗ

Γκατούζο: ''Βάζει 1 εκατ. ευρώ''

Γκατούζο: ''Βάζει 1 εκατ. ευρώ''
Γκατούζο INTIME SPORTS

Το πρωί της Τετάρτης (3/12) το Sport24.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον Ιταλών να εμπλακούν στον ΟΦΗ. Ο Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας ότι υπάρχει επενδυτής που προτίθεται να βάλει 1 εκατ. ευρώ.

Επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη το ενδιαφέρον Ιταλών να μπουν στον ΟΦΗ και να ρίξουν χρήμα. Το δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε: ''Υπάρχει ένα άτομο που θέλει να βάλει 1 εκ. ευρώ στην ομάδα. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα και για τα χρήματα. Αν τα νούμερα του χρέους είναι αυτά που έχουμε πεί μέχρι σήμερα το πρωί, μπορεί να προχωρήσει''.

Ερωτώμενος για το ποιος θα είναι ο δικός του ρόλος, επεσήμανε: ''Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω συμμετοχή. Ο ρόλος μου θα είναι να είμαι προπονητής στην ομάδα. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Ενα πλάνο ώστε σε 3-5 χρόνια να μην υπάρχει πρόβλημα. Να γίνει μια δουλειά, ώστε αυτή η ομάδα να περπατάει με τα δικά της πόδια''.

Για το που βρίσκονται οι συζητήσεις σχολίασε: ''Το σημαντικό είναι η συμφωνία να μείνει ως έχει. Οταν τελειώσει θα πούμε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι οι δικηγόροι να δώσουν το πράσινο φώς. Εσείς ξέρετε πόσο χρέος υπάρχει στην ομάδα; Oι επαγγελματίες θα καθίσουν να βγάλουν ένα πρόγραμμα για να σωθεί το πλάνο''.

Για το 1-0 επί του Εργοτέλη ο Γκατούζο τόνισε: 'Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί για τον ΟΦΗ. Σήμερα η μπάλα ζύγιζε 200 κιλά. Έγιναν λάθη αλλά είδα μια ομάδα που αγωνίστηκε με το μαχαίρι στα δόντια. Σίγουρα αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Οι νίκες πάντα βοηθούν αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε καλύτερα, είναι να συνεχίζουμε σε αυτό το ρυθμό.

Αυτό που λείπει είναι η συνέχεια των αποτελεσμάτων. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα διάβασα σχόλια και φαινόταν σα να ήταν καθοδηγούμενα. Σα να ήθελαν να με νευριάσουν. Σαν να ήθελαν να πουν πως εγώ, ο κόουτς της ομάδας, δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Δέχομαι την κριτική γιατί δεν είμαι ο Αντσελότι. Oύτε είμαι ο Φαν Χάαλ. Είμαι ένας 37χρονος που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια την προπονητική του σταδιοδρομία. Είκοσι χρόνια είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου και τα παιχνιδάκια του τα γνωρίζω σε πάρα πολύ καλό βαθμό. Το ξέρετε και εσείς πολύ καλά. Υπάρχει κάποιος που το κάνει αυτό το παιχνιδάκι''.

Όλα καλά με Ραζάκ

Τρόμαξαν όλοι στο ''Γεντί Κουλέ'' με το χτύπημα του Ραζάκ. Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι εντάξει στην υγεία του. Στο 85' του αγώνα με τον Εργοτέλη τραυματίστηκε και ο γιατρός Γιώργος Στεφανουδάκης ζήτησε να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Μεγαλύτερη ήταν η ανησυχία των ανθρώπων του ΟΦΗ για τον υπάλληλο της ΠΑΕ, Μανώλη Τζιρίτα, ο οποίος από την ένταση του αγώνα είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διεκομίσθη στην κλινική Creta InterClinic. Όμως συνήλθε γρήγορα και είναι μια χαρά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ